maanantai 14. tammikuuta 2013

A blog with substance -tunnustus

Sain Afenilta A blog with substance -tunnustuksen. Näissä tunnustuksissa on tarkoituksena kertoa kahdeksan (8) asiaa itsestä ja jakaa tunnustus eteenpäin kahdeksalle (8) muulle blogille. Bloggaajat saavat toki itse päättää osallistuvatko tähän ketjukirjemäiseen tempaukseen tai että minkä verran kertovat itsestään.

Asiat:
  1. Olen tosi huono pelaamaan pelejä loppuun saakka. Usein kesken peliä tulee hankittua joku uusi peli ja aiempi jää kesken. Tällä hetkellä "kesken" (niin että olen pelannut niitä kuitenkin parin kuukauden sisään) ovat mm. Ratchet & Clank, Spyro, Jak & Daxter, Giana Sisters Twisted Dreams, Borderlands, Borderlands 2, Uncharted 3 jne. Toki myös se blogissa esiintynyt Yoshi's Island.
  2. Pidän asiat tärkeysjärjestyksessä. Kun sain mahdollisuuden katsoa Netflixiä jossa on kymmenittäin loistavia leffoja ja TV-sarjoja joita en ole aiemmin nähnyt, niin ensimmäinen katsomani leffa oli Clueless. Toinen oli Arnold on rautaa / Pumping Iron. Kolmatta en muista mutta takuulla joku yhtä hyvä.
  3. Huolestuin TV-sarjojen osteluistani siinä vaiheessa kun Anttilan TopTennin myyjä Johanna kysyi minulta että miten kerkeän katsomaan kaikki hankintani. Toinen huolestuminen tuli kun tajusin tietäväni paikan myyjiä nimeltä.
  4. Välillä käyn Citypörssi -kirpputorilla muutaman päivän välein pläräämässä samat elokuvat ja konsolipelit jotka siellä on pölyyntyneet edellisellä viikolla ja viikolla sitä ennen ja sitä ennen.
  5. Lempipelihahmoni on Mega Man. Se 8-bittinen.
  6. Lempinäyttelijöitäni puolestaan ovat mm. Al Pacino, Ben Kingsley, Bruce Willis, Clint Eastwood, Gary Oldman, Gary Sinise, John Malkovich, Kevin Bacon, Michelle Rodriguez, Robert De Niro, Sean Connery, Tony Todd ja Willem Dafoe.
  7. Ensimmäinen pelilaitteeni oli Philipsin Videopac G7000 .
  8. Minulla on edelleen käytössä Super Mario Bros 3:n julkaisun ajalta oleva Nintendo-klubista ostettu Mario-pyyhe sekä Mario-kahvimuki.

Blogit:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti