perjantai 6. joulukuuta 2013

Arvonta: Joulukuun pelipaketti numero yksi

Aivan kuten menin aiemmin lupailemaan, nyt joulukuussa on luvassa useampikin peliarvonta. Aiemmista arvonnoistani poiketen tällä kertaa tarjolla ei ole yksittäisiä pelejä, vaa useamman pelien paketteja. Pelit vaativat olemassaolevan Steam-tunnuksen, mutta sellaisen voi rekisteröidä ilmaiseksi jos ei satu jo entuudestaan löytymään. Seuraavaksi olisi lyhyt esittely peleistä, jotka ensimmäisen arvonnan voittaja saa:

Limbo on pelin henkeen sopivasti Playdead -nimisen porukan vuonna 2011 julkaisema puzzletasohyppelypeli. Tässä mustavalkoisessa ja muutenkin hyvin synkässä pelissä nimetön poika matkaa pimeän metsän läpi etsien kadonnutta siskoaan vältellen ansoja, metsän olentoja ja muita kuollettavia vaaroja. Pelin Xbox -version arvostelusta löytyy ainakin Juho Anttilan ja Simo Elon arviot dome.fi:stä.

Toisena pelinä oleva Rochard on myöskin puzzletasohyppelypeli vuodelta 2011 ja julkaisijana toimii Recoil Games. Tällä kertaa liikutaan tosin synkän metsän sijasta karskin avaruuskaivosmiehen John Rochardin housuissa avaruusaluksilla. Mukana on erilaisia puzzleja, painovoimalla leikkimistä ja tottakai järein asein varustettuja pahiksia ja robotteja. Saat peruspelin lisäksi mukana myös pelin soundtrackin sekä lisäosan Hard Times, joka sisältää entistä vaikeampia lisätehtäviä. Tarkemman esittelyn pelistä voit lukea vaikkapa esimerkiksi Heikki Takalan arvostelusta Peliplaneetta -sivustolla.

Giana Sisters: Twisted Dreams on mielestäni yksi viime vuoden parhaista julkaisuista. Kyseessä on on erittäin haastava, mutta palkitseva tasohyppelypeli 90-luvulla ilmestyneen Great Giana Sisters -pelin hengessä. Löydät tarkemmin kirjoittamani esittelyn pelistä ainakin täältä.

Säännöt:

Voit osallistua arvontaan kirjoittamalla kommenttina tähän postaukseen nimesi/nimimerkin ja sähköpostiosoitteesi. Jos et halua osoitettasi kaikkien nähtäville, voit ilmoittaa sen minulle osoitteeseen deltius@hotmail.com (muutakin kautta voi ilmoittaa, jos olet esim. Steam-kaverinani), mutta nimen laittaminen kommenttina on kuitenkin pakollinen. Osallistumiselle arvontaan on aikaa viikko ja tarkemmin sanoen sunnuntaihin 8.12. kello 18:00, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja ilmoitan voittajalle ja blogiin mahdollisimman pian. 

Jos voittaja ei vastaa yhteydenottooni 10.12. kello 18:00 mennessä, palkinto menee uudelleen arvottavaksi. Vain yksi äänestys per henkilö. Pidätän lisäksi oikeuden puuttua tilanteeseen, jos havaitsen vilppiä tai muuta maalaisjärjen vastaista toimintaa.

Kaikesta tästä sääntöviidakosta huolimatta, toivotan kaikille paljon onnea arvontaan! :)

12 kommenttia:

 1. Selvennys vain tuohon "Vain yksi äänestys per henkilö" kohtaan. Eli vain yhteen järjestämääsi arvontaan saa osallistua sama henkilö, vai kaikkiin eri arvontoihin voi sama henkilö osallistua? No joka tapauksessa: M454, nokiaman87@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä että kysyit, oli epäselvästi ilmaistu. Eli henkilö voi osallistua jokaiseen arvontaan, lähinnä että ei aleta sitten tekemään useita eri tunnuksia tms ja sillä koittamaan parantaa voiton mahdollisuuksia :D

   Poista
 2. Nänni , haipuli@hotmail.com :3

  VastaaPoista
 3. Fainttos; fainttosfin@gmail.com
  Giana Sisters voisi olla kiinnostava kokemus :)

  VastaaPoista
 4. Cami. Ja sähköpostin saatkin steamissa :3

  VastaaPoista
 5. Nurmeela, sposti steamin kautta :-)

  VastaaPoista
 6. Ilmoittautumisaika on nyt mennyt umpeen, arvonta suoritetaan tovin päästä mutta ainakin tämän illan aikana. Stay tuned... :)

  VastaaPoista