sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Mikkoakin kiinnostaa joulukuu

Joulukuvaa viime vuodelta
Nyt alkoi taas virallisesti se aika jota moni on odottanut koko vuoden eli joulukuu. Useat ihmiset viettävät näihin aikoihin ainakin muutaman päivän loman arjesta ja valmistautuvat erinäisin tavoin jouluaaton viettoon, unohtamatta tietenkään uutta vuottakaan.

Itse ajattelin juhlistaa tätä maagista kuukautta olemalla aktiivisempi blogini puolella. Olen kyllä ilmoitellut ahkerasti pelitarjouksista, mutta moni lukijoista varmasti kaipaa enemmän "fiksumpaa" ja sisältörikkaampaa juttuakin. Allekirjoittaneelle päivittäin kirjoittaminen ei ole ollut täysin itsestäänselvyys rajallisen vapaa-ajan vuoksi, mutta koitan nyt tsempata ainakin tämän kuukauden ajan.

Elokuvaihmisten iloksi sisältönä tulee olemaan paljon leffojen esittelyjä ja jos kerkeän niin pari TV-sarjan kauttakin tulee käytyä läpi (tai on jo katsottu, esittelyteksti lähinnä puuttuu). Pelaajien riemuksi nyt alkavan kuukauden puolella aikomukseni on järjestää useita peliarvontoja, joten jos virtuaalinen pelihyllysi kaipaa täydennystä, niin nyt joulukuun aikana kannattaa seurata blogiani. Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä luvassa on myös vanhoja tuttuja elokuvien ja pelien tunnistusvisoja.

Näillä puhein toivotan kaikille lukijoileni ja miksei satunnaisille vierailijoillekin rattoisaa joulun odotusta! :)

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kuukausi näköjään tulossa, innolla odotellen! :D

  Hyvää ja rattoisaa joulun odotusta myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo vähän jänskättää että miten pysyn lupaamassani kirjoitustahdissa mutta otetaan tuo nyt eräänlaisena haasteena :D

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta!

  Mukavaa joulun odotusta myös sinne.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin saan tästä hyvän tekosyyn katsoa vihdoinkin nuo nurkkiin pölyttymään jääneet kirpparileffat :D

   Poista
 3. Lisää päivän asu-postauksia kaivataan ehdottomasti. ;)

  Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin että olette jo tympääntynyt jatkuviin päivän asu -postauksiini, no pitää katsoa millaisia postauksia kuukausi tuo tullessaan :D

   Poista