tiistai 17. joulukuuta 2013

Tunnista kuvauksesta #3

Olin aivan siinä muistikuvassa, että olisin tehnyt Tunnista Kuvauksesta -visan myös TV-sarjoistakin. Olin näköjään muistanut väärin, joten nyt on siis sellaisenkin vuoro. Ideana visassa on sellainen, että annan muutamia vinkkejä jostain pelistä/pelisarjasta, elokuvasta tai TV-sarjasta ja sinun tehtävä on sitten luonnollisesti arvata mistä on kyse. Jokaisella visailukerralla kysyttävät kohteet kuuluvat samaan kategoriaan eli ne ovat vain pelejä, elokuvia tai TV-sarjoja.

Kun olet tehnyt veikkauksesi niin oikeat vastaukset löytyvät visan lopusta, joskin piilotettuna. Saat piilotetut vastaukset esille maalaamalla tekstin hiirellä. Toivon ettet paljasta muille oikeita vastauksia mutta muu keskustelu kuten että miten monta kuvaa meni oikein jne on sallittua kommenttiosiossa. Onnea visaan! :)

Tällä kertaa kysellään elokuvia. Toivon samalla myös palautetta, että olivatko kysymykset aivan liian helppoja/vaikeita tai mitä yleensäkin piditte.

1. Ensimmäisessä arvuuteltavassa sarjassa seurataan vankien elämää. Ehkä tunnetuin hahmo sarjassa on iso tumma mies, jolla pieni hassu pipo.
2. Sarja kertoo mm. pizzalähetistä, tiedemiehestä ja yksisilmäisestä naisesta.
3. Viitaten edelliseen, tässä sarjassa kenkäkauppias on naimisissa yksisilmäisen naisen kanssa.
4. Lainvalvojat vaihtavat lain nurjalle puolelle.
5. Toisen suositun piirrossarjan spin-off, jossa kyyninen ja epämuodikas teini-ikäinen tyttö kritisoi mm. pintaliitoelämää.
6. Apupormestari koittaa pitää hölmöä pormestaria virassaan vuosituhannen vaihteen tilannekomediassa.

Vastaukset:

1. Kylmä rinki (Oz)
2. Futurama
3. Pulmuset (Married with Children)
4. Shield
5. Daria
6. Spin City

1 kommentti:

  1. Hah, huikeat kaksi meni oikein näistä (numerot 2 ja 3) :D

    VastaaPoista