sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Arvonta: Joulukuun pelipaketti numero kaksi

Ensimmäinen joulukuun peliarvonta meni paremmin, kuin osasin odottaakaan. Osallistujia ilmaantui kiitettävä määrä, joten iso kiitos aktiivisuudesta ja kiinnostuksesta. Seuraavaksi olisi tottakai vuorossa uusi arvonta, kuten menin aiemmin lupaamaan. Pidemmittä puheitta seuraavaksi olisi lyhyt esittely peleistä, jotka toisen arvonnan voittaja saa:

Ensimmäisenä arvonnan palkintona ei ole vain yksi, vaan parikin peliä omasta mielestäni erinomaisesta Orcs Must Die! -pelisarjasta Mukana on ensimmäisen OMD -pelin Game of the Year -versio, jossa peruspelin (yksinpeli) lisäksi mukana on pelin DLC:t eli lisäsisällöt. Jottei pelattava loppuisi kesken, mukaan tulee pelin jatko-osa Orcs Must Die! 2: Complete Pack eli tässäkin perusperuspelin lisäksi myös kaikki lisäsisällöt. Viimeisimpänä jos yksin pelaaminen käy tylsäksi, niin mukaan tulee vielä toinen kappale OMD2 (ilman lisäsisältöjä), jonka voi antaa vaikka kaverille ja pelata sitten co-oppina eli yhteistyöpelinä. Jos haluat lukea tarkemmin peleistä, niin niistä kirjoittamani jutut löytyvät seuraavien linkkien takaa: OMD ja OMD2

Jos Orcs Must Die!:mainen suora fantasiamaailman toiminta ei kiinnosta, niin toisena vaihtoehtona on mennä hiippailemaan avaruusasemalle System Shock 2 -pelissä. Kyseessä on yhden 90-luvun uraauurtavimman scifiroolipelin jatko-osa, joka pärjää erinomaisesti omillaankin. Jos tiedät millainen tunnelma oli esimerkiksi Dead Spacessa tai Bioshockissa, niin tämä peli on yksi ideoiden lähde. Jos haluat lukea tarkemmin pelistä, niin siitä löytyy (englanniksi) arvostelu IGN:stä.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä on Garry's Mod, jonka sain arvontaan lahjoituksena herrasmieheltä nimeltä nurmeela, iso kiitos hänelle! :) Garry's Mod on hiekkalaatikkotyökalu, jolla voi puuhastella kaikenlaista hauskaa Valven Source -pelimoottorin avulla. En ole henkilökohtaisesti pelannut/leikkinyt Garry's Modilla, mutta suosiostaan päätellen se on ilmeisesti hauskaa ajankulua. Modista löytyy lyhyt BitLoopin kirjoittama esittely Half-Life Finlandista.

Näin yhteenvetona voittaja saa siis seuraavat:

 • Orcs Must Die! + Artifacts Of Power + Lost Adventures
 • Orcs Must Die! 2 + Family Ties Booster Pack + Fire And Water Booster Pack
 • Orcs Must Die! 2
 • System Shock 2
 • Garry's Mod


Säännöt:

Voit osallistua arvontaan kirjoittamalla kommenttina tähän postaukseen nimesi/nimimerkin ja sähköpostiosoitteesi. Jos et halua osoitettasi kaikkien nähtäville, voit ilmoittaa sen minulle osoitteeseen deltius@hotmail.com (muutakin kautta voi ilmoittaa, jos olet esim. Steam-kaverinani), mutta nimen laittaminen kommenttina on kuitenkin pakollinen. Osallistumiselle arvontaan on aikaa viikko ja tarkemmin sanoen sunnuntaihin 15.12. kello 18:00, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja ilmoitan voittajalle ja blogiin mahdollisimman pian. 

Jos voittaja ei vastaa yhteydenottooni 17.12. kello 18:00 mennessä, palkinto menee uudelleen arvottavaksi. Pidätän lisäksi oikeuden puuttua tilanteeseen, jos havaitsen vilppiä tai muuta maalaisjärjen vastaista toimintaa.

Kaikesta tästä sääntöviidakosta huolimatta, toivotan kaikille paljon onnea arvontaan! :)

7 kommenttia:

 1. 5ande, etköhän steamista tavoita jos onni osuisi kohdalle ;D Tuo orcs must die kiinnostais kyllä tosi paljoonnn.

  VastaaPoista
 2. M454, nokiaman87@hotmail.com. Jospa tällä kertaa tärppäisi :-D

  VastaaPoista
 3. Laru, lilnyellow@gmail.com. Peukut pystyyn pistän ma!

  VastaaPoista
 4. Nica
  godhuntress [at] gmail.com

  Mahtava paketti tämä! :)

  VastaaPoista
 5. Nänni haipuli@hotmail.com.

  Tahtoo! :3

  VastaaPoista
 6. Daggerz

  ofcrosseddaggers@gmail.com

  Yay!

  VastaaPoista
 7. Cozminen
  salla.puranen@gmail.com

  Hiano paketti, täytyy sanoa. Ja onnea muillekin! :3

  VastaaPoista