tiistai 10. joulukuuta 2013

Tunnista kuvauksesta #2

Nyt olisi aika jatkaa loistavasti(?) alkanutta uutta visaa nimeltään Tunnista kuvauksesta -visaa. Ideana on sellainen, että annan muutamia vinkkejä jostain pelistä/pelisarjasta, elokuvasta tai TV-sarjasta ja sinun tehtävä on sitten luonnollisesti arvata mistä on kyse. Jokaisella visailukerralla kysyttävät kohteet kuuluvat samaan kategoriaan eli ne ovat vain pelejä, elokuvia tai TV-sarjoja.

Kun olet tehnyt veikkauksesi niin oikeat vastaukset löytyvät visan lopusta, joskin piilotettuna. Saat piilotetut vastaukset esille maalaamalla tekstin hiirellä. Toivon ettet paljasta muille oikeita vastauksia mutta muu keskustelu kuten että miten monta kuvaa meni oikein jne on sallittua kommenttiosiossa. Onnea visaan! :)

Tällä kertaa kysellään elokuvia. Toivon samalla myös palautetta, että olivatko kysymykset aivan liian helppoja/vaikeita tai mitä yleensäkin piditte.

1. Tässä elokuvassa bussilastillinen ihmisiä kaapataan saarelle kaulassaan pommi. Tämä on elokuvasarjan ensimmäinen osa.
2. Pommiekspertti ja entinen vankilavanhus lähtevät estämään terroristeja.
3. Poliisi soluttautuu rikollisten joukkoon ja rikollinen poliisin joukkoon Hongkongissa.
4. Elokuva on voittanut seitsemän Oscaria, neljä BAFTA-palkintoa ja kuusi Golden Globea. Elokuva pohjautuu tositapahtumiin ensimmäisen maailmansodan aikana.
5. Vanhus ajaa osavaltiosta toiseen ruohonleikkurilla.
6. Penn, Nolte, Cusack, Brody, Harrelson, Travolta, Clooney, Leto...

Vastaukset:

1. Battle Royale
2. The Rock
3. Infernal Affairs
4. Arabian Lawrence
5. Straight Story
6. Veteen Piirretty Viiva

2 kommenttia:

  1. Kun tämän avasin niin ajattelin että NYT voisi onnistaa paremmin kuin tunnista #1:ssä, mutta enhän mei ole katsonut (saati sitten tunnistanut) näistä yhtäkään. Melko ankeaa :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän sitä aina voi voittaa... ja ajattele myönteisesti, et saanu ainakaan miinuspisteitä ;D Mutta joo voin koittaa ensi kerralla laittaa helpompia :)

      Poista