torstai 5. joulukuuta 2013

Tarjous: Battlefied 4 Premium


Ilmoitin vajaa kuukausi sitten uudesta tuttavuudesta eli G2A.COM -sivustosta, jolla myydään poskettoman halvalla uusiakin pelejä. Yksi tarjouksista oli Battlefield 4 -pelin kaikki tulevat lisäsisällöt sisältävä Premium -paketti, jota myytiin alle 37 eurolla (Originissa sama oli 50 eurolla). Tarjous oli voimassa valitettavasti lyhyen aikaa ja kaikki halukkaat eivät välttämättä kerenneet hyödyntää sitä. Nyt tarjous on taas voimassa ja hinta on pudonnut vielä hieman eli 33.50 euroon. Jos siis olet kiinnostunut BF4 -pelistä, niin nyt sinulla on mahdollisuus saada Premium halvalla. Tarjous on voimassa vain tulevaan yöhön kello 1:00 saakka, joten kannattaa pitää kiirettä.

Mainitsemani versio on ns. Global-versio eli sellainen jonka pitäisi toimia ongelmitta Suomessakin. Sivustolta löytyy myös ns. Venäjän versioita jotka ovat vielä piirun verran halvempia, mutta saattavat vaatia ylimääräisiä kikkailuja toimiakseen. Keskityn G2A.COM:n mainosteluissa vain näihin Global -versioihin jotta pelit varmasti toimivat.

Mainitsemani Battlefield 4 Premiumin lisäksi sivustolta saa myös mm. seuraavat pelit halvahkolla:

 • Battlefield 4 (emopeli), 33.00 euroa
 • Assassin's Creed IV: Black Flag, 28.00 euroa
 • Diablo 3, 26.00 euroa
 • Call of Duty: Ghosts, 34.00 euroa
 • Fifa 14, 24.00 euroa

G2A.COM palkitsee käyttäjiä pienellä korvauksella, jos nämä saavat houkuteltua sivustolle uusia asiakkaita. Jos haluat antaa minulle pienen tuen blogissani tapahtuvasta tarjousten ilmoittelusta, niin rekisteröidy palveluun tämän osoitteen kautta. Vastaavasti voit itsekin mainostaa sivustoa eteenpäin tuttavillesi ja saat heidän ostoksista korvauksen. Lisätietoa palkkiojutusta löytyy osoitteesta:


Kiitän jo etukäteen Teitä, jotka toivottavasti tukevat peliostosten yhteydessä minua! :)

P.S. Muistutan että jos kirjaudut tänään 5.12. Battlefield 4 -peliin, saat ilmaiseksi M1911 -pistooliin erikois-scopen.

3 kommenttia:

 1. Tais olla vain PC:lle tämä tarjous vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo valitettavasti kyllä. Onhan tuolla tietysti jotain tarjouksia myös konsoleille, mutta ne alennukset ovat melko vähäisiä... :/

   Poista
 2. Jees, pitäis toi premium ps4:lle hankkia, mutta ei tällä hetkellä kiinnosta laittaa 50e lisää rikkinäiseen peliin:/

  VastaaPoista