maanantai 8. lokakuuta 2012

Arvonta: Worms Reloaded GOTY

Muistutuksena että vielä on hetki aikaa (kello 18:00 saakka) osallistua! :)

Nyt olisi taas peliarvonnan vuoro. Tällä kertaa voittaja saa Worms Reloaded -pelin Game of the Year -version. Paketti sisältää Worms Reloaded -pelin PC-version lisäksi lisäsisällöt Forts Pack, Puzzle Pack, Retro Pack, The Pre-order Forts and Hats DLC Pack sekä Time Attack Pack eli paljon kenttiä, yksinpelitehtäviä ja matojen kustomointiin käytettäviä hattuja.

Worms Reloaded on huumorilla höystetty taktikointipeli jossa (yksinpelitehtäviä lukuunottamatta) kahdesta neljään aseilla varustautunutta mutta sympaattista matojoukkuetta taistelee keskenään. Taistelu käydään vuoropohjaisesti mikä tuo peliin taktikoimisen. Tavaravalikoimat kattavat aseita perinteisistä haulikoista räjähtäviin lampaisiin tai taivaalta putoaviin aasipatsaisiin. Madot kestävät useammankin osuman aseista joten hienoimmissa suorituksessa vihollinen ammutaankin parin maamiinan ja sentry-tykin tulituksen kautta järveen. Peliä voi pelata moninpelinä samalla koneella tai netin välityksellä. Lienee sanomattakin selvää että parhaimmat naurut ja kuittailun aiheet pelistä saa samalla koneella pelatessa, mutta on se netinkin välityksellä hauskaa puuhaa. Ehkä pelin hyvyydestä kertoo jotain se, että itselläni pelin parissa on tullut vietettyä jo reilut 300 tuntia. :)

Arvonnan säännöt ovat samat kuin aiemmissa Trine ja Amnesia -arvonnoissa eli kirjoitat tähän postaukseen kommenttina sähköpostiosoitteesi tai muun yhteydenottokanavan tiedot. Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 8.10. kello 18:00 jolloin suoritan arvonnan samoin menetelmin kuin aiemminkin.

Peli vaatii Steam-tunnuksen mutta jos sinulla ei ole sellaista jo entuudestaan, voi uuden rekisteröidä ilmaiseksi. Pidätän itselläni oikeuden tehdä ongelmatilanteissa muutoksia arvontaan, mutta ilmoitan niistä näkyvästi tässä postauksessa. Jos olet uusi Steamin kanssa ja tarvitset sen kanssa apua niin olen valmis neuvomaan. Lisätietoa em. asioista saa mm. osoitteista

Blogissani olleita pelaamisvideoita Worms Reloadedista:

Steamin tietoja Worms Reloaded GOTY -paketista:

Peliplaneetta-sivuston Worms Reloaded -arvostelu:

Paljon onnea arvontaan kaikille osallistujille! :)

5 kommenttia:

 1. hideismyangel@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 2. Jee :D rullarapu@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Nytnytnyt pakko osallistua :)
  sannanokkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. ninuska76@luukku.com =)

  VastaaPoista