keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Arvonta: The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut

Halusin järjestää Halloweenin kunniaksi taas peliarvonnan ja halusin palkinnoksi jollain tapaa teemaan sopivan pelin. Mukamas nokkelana tyyppinä näin yhtäläisyyden noitiinkin liitettävän juhlan ja tämän pelin nimen välillä, joten palkinnoksi valikoitui siis PC-peli nimeltä The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut.

Kyseessä on paljon suosiota saaneiden The Witcher -pelien ensimmäinen osa, joka perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoihin ja itse peli sijoittuu keskiajan kaltaiseen fantasiamaailmaan. Pelin päähenkilö Geralt omaa yli-inhimillisiä kykyjä ja hänen tehtävänä on ollut pienestä lähtien tappaa hirviöitä, joskin nyt hän on menettänyt muistinsa ja joutuu opettelemaan taitonsa uusiksi. Tarkemmin pelistä löytyy tietoa esimerkiksi Peliplaneetan julkaisemasta arvostelusta osoitteessa


Arvonnan säännöt ovat melko samanlaiset kuin aiemmillakin kerroilla. Ilmoittaudut arvontaan jättämällä yhteystietosi (esim. sähköpostiosoitteen) tähän postaukseen kommenttina. Osallistumisaika päättyy torstaina 8.11. kello 18:00, jolloin suoritan arvonnan samalla tapaa kuin aiemmillakin kerroilla eli netistä löytyvällä satunnaislukugeneraattorilla ja ilmoitan voittajalle sekä henkilökohtaisesti että täällä blogissa.

Sain viime arvonnan jälkeen palautetta yhteystietojen julkaisemisesta, joten teen siihen osaan pienen muutoksen tällä kertaa. Jos et halua yhteystietojasi muiden nähtäville, voit myös kirjoittaa vain nimesi/nimimerkkisi osallistumiskommentiksi sekä lähettämällä yhteystietosi minulle sähköpostiin osoitteeseen deltius@hotmail.com. Muista kuitenkin ilmoittaa osallistumisestasi myös blogin puolelle, sillä pelkästään sähköpostiin laitettua ilmoittautumista en hyväksy arvontaan. Pidätän myös oikeuden tehdä tarvittaessa muutoksia tähän arvontaan, mutta ilmoitan sellaisista tähän postaukseen.

Peli vaatii Steam-tunnuksen, jonka saa rekisteröityä ilmaiseksi. Jos et ole käyttänyt kyseistä ohjelmaa aiemmin tai tarvitset apua, olen valmis auttamaan. Pelistä löytyy lisätietoa, esittelyvideo ja kuvia Steamin omalta sivulta osoitteesta


Toivon kaikille osallistujille paljon onnea! :)

8 kommenttia:

 1. Osallistutaan, katri.ojaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 2. rullarapu osallistuu :)

  VastaaPoista
 3. Sansu ilmoittautuu vapaaehtoiseksi voittamaan Witcherin.

  VastaaPoista
 4. peanut1977@gmail.com myös haluaisi Witcherin :)

  VastaaPoista