tiistai 30. lokakuuta 2012

Kirpputorit: Lisää lehvoja ja pelejä

Olisi taas aika jakaa kirpputorien ilosanomaa että mitä kaikkea kivaa sieltä onkaan löytynyt. Löydökset ovat perinteisesti elokuvia ja pelejä, toivottavasti kukaan ei oikeasti luule että kiertelisin kirppareilla vaatteiden perässä.

Ensimmäinen löydös tapahtui jo pari viikkoa sitten, mutta en tohtinut lisätä sitä enää postyymisti edelliseen kirpparilistaukseen. Kyseessä on Grimmin veljekset -leffa jonka näin ensimmäisen kerran varmaan vasta joskus vuosi tai kaksi sitten. Elokuva oli kai ihan menettelevä, siitä ei ainakaan jäänyt mitään elinikäisiä traumoja hintaa leffalle löytyi tasan euron verran, joten mikä jottei!

Toinen leffalöydös tapahtui viime sunnuntaina. Aivan oikein luit, Citypörssi Kuopiossa on auki sunnuntaisinkin kello 10-16 joten mikäpä sen parempi tapa vietellä (muiden ihmisten) uneliasta krapulapäivää kuin käydä kirpparilla. Löydös oli ei sen vähempää kuin legendaarisen Arnold Schwartzeneggerin Eraser -leffa joka vielä uupui leffakokoelmistani. Tämä leffa oli jo arvokas edelliseen verrattuna, jouduin pulittamaan siitä huikeat kaksi euroa! Kyllä nyt ymmärrän hyvin netistä lataavien ihmisten perustelut että ei ole varaa ostella leffoja kun ne maksavat niin paljon joten ei jää muita vaihtoehtoja kuin netistä lataus.

Kolmas löydös ei ollut enää leffa vaan PS2-peli. Olen jonkin aikaa ihmetellyt joka tuutista putkahtelevia Lego -versioita eri elokuvista ja ennenkaikkea niiden suosiota(?). Nyt kirpparilta löytyi Lego Star Wars II: Original Trilogy 3,90 eurolla ja kun sen sai (konsolipeliksi) noinkin halvalla, näin tässä oivan mahdollisuuden tutustua tuohon pelisarjaan.

4 kommenttia:

 1. Kaikki nuo legoversiothan on kerrassaan mahtavia, varsinkin niiden moninpeliominaisuuden takia! Poikkiksen mielestä tuo lego peli olisi mahtava, itse en ole pelannut tuota, mutta kesken on lego Batman 2 ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oukei täytyy siis pitää silmät auki jos niitä muitakin sattuisi bongaamaan jostain halvalla. testasin tuota star warsia ensimmäisen kentän eli avaruusalukselta pakenemisen verran. olihan se kontrollien jne suhteen melko yksinkertaistettu peli (ei tarvinnut edes pahemmin tähtäillä jne) mutta hyvänä puolena oli että oli hauska seurata että millaisen version ovat tehneet itselle tutusta elokuvasta :)

   Poista
 2. Pikkuveljen kanssa pelataan joskus legobatmania, -indiana jonesia tai -star warsia :D Se on hauskaa tosiaan se moninpeli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oukei :) ja siis voihan rähmä, minulla kun ei ole sinun tapaan pikkuveljeä eikä hukutetun nuken tapaan poikkista niin joudun ilmeisesti tyytymään ihan siihen yksinpeliin :D

   Poista