maanantai 8. lokakuuta 2012

Worms Reloaded -arvonta suoritettu


Ilmassa alkaa olemaan taas suuren urheilujuhlan tuntua, kun vuorossa on jo kolmannen kerran blogini peliarvonnan suoritus. Pelipalkintona on tällä kertaa ainakin omasta mielestäni loistavan Worms Reloadedin Game of the Year -versio eli peruspelin lisäksi tulee useampi DLC -paketti joissa on kenttiä, hattuja, haastetehtäviä ja vaikka mitä kaikkea kivaa.

Aivan kuten aiemmilla kerroilla, tälläkin kertaa arvonta suoritetaan (tottakai laillisesti hankitun) taulukkolaskentaohjelman ja random.orgin avustuksella. Pidemmittä puheitta arvonta meni seuraavalla kohtalokkaalla tavalla. *fanfaarimusiikki ja kumiseva rumpusoolo tähän väliin*Muutamien hiiren nappuloiden napsauttelujen ja hermoja piinaavan jännityksen jälkeen H-hetki koittaa ja sattumageneraattori suoltaa sisuksistaan maagisen luvun kaksi (2) ja sen mukaan voittajaksi ja päivän mestariksi selviää rullarapu, osanottoni! Tuossa voitossa oli jo taitoa mukana :)

Iso kiitos kuitenkin kaikille muillekin osallistujille! Tällä kertaa ei voittoa tullut mutta eiköhän tälläinen häppeninki järjestetä taas piakoin uudestaan :)

4 kommenttia:

 1. No kiitos kiitos :D

  VastaaPoista
 2. Ei välttämättä oo kauheen kiva juttu että ihmisten sähköpostiosoitteet näkyy tossa kuvassa. ;) Ite en ainakaan tykkäis. Kiva kun pidät blogia, niin näkee välillä tarjouksia, jotka ite meinaa missata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että joku huomioi noitakin seikkoja ja ihan oikeassa olet että kannattaa miettiä mitä sähköpostiosoitteita julkaisee. kuvassa olevat osoitteet ovat kyllä täysin samat jotka käyttäjät ovat laittaneet julkisesti näkyviin jo arvontaan osallistuessaan kommenttiosiossa, joten mitään "uutta" tietoa en paljasta tuossa kuvassa. suosittelen käyttämään tuossa jotain "kakkossähköpostia" (kuten netissä yleensäkin kannattaa) jonka paljastuminen ei ole niin vakava asia. tuo sähköposti-ilmoittautuminen on kyllä aika yleinen tapa ollut blogien arvonnoissa mutta voin harkita seuraavalla kerralla myös privatena osoitteen ilmoittamista (julkinen ilmoittautuminen kuitenkin vaaditaan). siihen en kuitenkaan mene että voi ilman mitään yhteystietoja ilmoittautua ja lopulta voittajaa joutuukin sitten etsimään kissojen ja koirien kanssa :P Oho tulipas pitkä tilitys, pahoittelut! :D mut siis on sille kyllä perusteluja miksi pidän tämän arvonnan mahd. avoimena... suosittelen siis sitä "kakkossähköpostin" käyttämistä näissä.

   tosi kiva että olet tykänny blogistani, kiva että niistä tarjousjutuista on ollu iloa :) välillä olen miettinyt että ilmoittelenko niistä tarjouksista liikaakin mutta ilmeisesti ainakin yksi lukija on tyytyväinen. ja ilmoittaudu ihmeessä lukijaksi, se kannustaa itseänikin jatkamaan näiden juttujen naputtelua kun näkee että porukat ovat kiinnostuneita! :)

   Poista