torstai 9. helmikuuta 2012

Kirpparilta: X-Wingejä, TIE Fightereitä ja sukellusveneitä


Tuli vierailtua eilen taas kirpparilla. Tällä kertaa mukaan tarttui kaksi PC-peliä: Star Wars X-Wing Collector Series ja Silent Hunter 3. Yhteensä 7,50 euroa.

X-Wing Collector Series sisältää kolme peliä: X-Wing Collector's CD, TIE Fighter Collector's CD ja X-Wing vs Tie Fighter - Flight School. Star Wars -faneille tämä olisi suurta herkkua, harmi että en ole sellainen. Pelasin kuitenkin Tie Fighteria 90-luvun puolella ja muistan, että hauskaa se oli silti. Takakannen mukaan X-Wingissä 120 yksinpelitehtävää ja TIE Fighterissä 100, ei ainakaan lopu heti kesken. Samalla pääsen testaamaan, että miten hyvin tateilla varustettu peliohjaimeni sopii noihin lentelypeleihin.

Silent Hunter 3 on sukellusvenesimulaatio, jossa ohjataan saksalaista sukellusvenettä toisen maailmansodan aikana. Täytyy myöntää, että minun kokemukset sukellusvenepeleihin rajoittuvat vanhaan Silent Service -peliin. Sen jälkeen taustalla on kuitenkin hiipinyt pieni uteliaisuus näitä pelejä kohtaan ja nyt päätin selvittää, että ovatko ne hyviä. Eipähän ole montaa euroa tuossa testissä kiinni ja saan ainakin mielenrauhan.

2 kommenttia:

  1. hmm kaikkea kivaa kokeiltavaa! itse en ole niin noiden simulaatioiden perään jollei simsiä lasketa:D vaikka lento ja ralli pelit on kyllä hauskoja silloin tällöin. mut kivoja löytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä joskus aikoja sitte ostin falcon 3.0 -lentosimulaattorin ihan uteliaisuudesta ja sille sit lentotikun... ja sit ku se ohjain oli ni teki mieli ostaa tie fighterin kun sillä oli hyvä lennellä. mullki siis just tutustumisen vuoksi nuo enemmänki kuin että pelailisin niitä paljon.

      Poista