keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Pelattu: The Legend of Zelda - A Link to the Past #1

Nyt alkaa se juttu, jota sekä itse, Zelda-fanit ja sellaiseksi aikovat ovat odottaneet, nimittäin The Legend of Zelda: Link to the Pastin pelaamisvideosarja. Peli on mielestäni Super Nintendon paras pelaamani peli ja ansaitseekin siten oman videonsa.

LttP eroaa aiempien videoiden peleistä ainakin siinä, että pelialue on paljon vaapaampi liikkumiselle, eikä kenttiä suoriteta välttämättä putkimaisesti. Pelin voi toki suorittaa käymällä vain pakolliset tehtävät, mutta siinä jää paitsi pelin hauskuudelta, joka tulee seikkailusta ympäriinsä. Lisäksi pelaaminen helpottuu, kun keräilee piilossa olevia energiasydämen palasia.

Aikomukseni ei ole siis pelata tällä kertaa mahdollisimman nopeasti loppuun, vaan käyn hankkimassa mahdollisimman monet lisäesineet ja energiasydämen palaset. En taida edes tietä kaikkien sydämen palasten sijainteja, mutta haen ne, jotka muistan. Pelialueen (ja etenkin luolastojen) laajuuden vuoksi tästä videosarjasta tulee todennäköisemmin reilusti pidempi, kuin aiemmista tekemistäni. Koittakaahan siis jaksaa :)

Ensimmäisessä osassa käydään pelastamassa prinsessa Zelda linnasta, esineistä saadaan lyhty, miekka, sininen bumerangi ja tehtävän suorituksesta palkkioksi ensimmäinen kokonainen lisäenergiasydän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti