perjantai 17. helmikuuta 2012

Lisää Bonesia

Osaan sitten kyllä kaivaa verta nenästäni. Katselin viime päivinä Bones -sarjan ensimmäisen kauden loppuun ja totesin, että tämäpäs on ihan katsottava sarja, tätähän voisi joskus hankkia lisääkin, siis sitten kun halpenevat. Omalla kierolla tavalla oli jopa helpotus, kun toisen kauden boxit olivat monissa nettikaupoissa loppuunmyydyt ja pari viikkoa sitten Anttilassakin juuri toisen kauden kohdalla oli tyhjää. Tämä siis sen vuoksi, että nyt voisin katsella hieman muitakin sarjoja.

No minä sitten silkasta uteliaisuudesta ja melkeinpä vitsillä menin tänää kyselemään TopTenistä Bones-kausien tilannetta ja myyjäneito tarkastikin tilanteen koneelta. Aloin jo mutisemaan jotain, että ei mitään jos ei löydy, kun muissakaan kaupoissa ei ole ollut... kun neito tokaisi että löytyyhän niitä. Kaiken lisäksi vielä tarjouksessa, että saa 2 boxia 20 eurolla. Minä olen vielä sellainen ihminen, että jos hyvää sarjaa on mynnissä edulliseen hintaan, niin en malta olla käyttämättä tilaisuutta hyväksi. Koita tässä nyt sitten keskittyä niihin muihin sarjoihin, kun on kaksi kautta David Boreanazia odottelemassa...

Muista sarjoista puheenollen voisin kirjoittaa kahdesta muusta TV-sarjasta hieman, mutta jätän sen huomiselle. Vihjeeksi annan kuitenkin, että ensimmäinen on scifi-sarja 2000-luvulta, jossa esiintyy Debrah Farentino. Toinen on scifi-sarja 1990-luvulta, jossa esiintyy... Debrah Farentino.

8 kommenttia:

 1. Bones on kyllä loisto sarja! Ainakin 90-luvun sarja varmaan on Earth 2 ja uudempi ehkä Eureka?

  VastaaPoista
 2. joo itekki olen lukenut netin puolelta, että sitä on kehuttu aikalailla. olen tainnu tosin nähdä vaan yhden jakson niistä myöhemmistä kausista, niin joudun luottamaan lähinnä kuulemaani. tuo näkemäni jakso tuli suomen telkkarista joskus pari kuukautta sitten ja olivat siinä sirkuksessa :) ja aivan oikein meni veikkaukset/tietämykset, tosi hieno homma että nuo ovat tuttuja sarjoja :) *antaa papukaijamerkin tuosta hyvästä*

  VastaaPoista
 3. Bones! Mä oon ihan unohtanut tuon sarjan olemassa olon! Musta on tulossa seniili! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no nii on selvästi tulossa. hassua, että toisten mielestä bones on jo vanha juttu ja onhan sitä tullu jo se kuusi(?) kautta, mutta ite käytännössä vasta viime aikoina tutustuin siihen. ainii ja houseakaan en oo siis nähny pilottijaksoa enempää.

   Poista
  2. Joo siis oon nähnyt sen jo viidenteen tuotantokauteen asti kai (jos muistan oikein), mutta sitten se jotenkin jäi. Housen kolme-neljä ensimmäistä tuotantokautta ovat mainioita! Kannattaa katsoa, varsinkin jos sarkastinen huumori iskee :)

   Poista
 4. Bones on kyllä loistosarja, ekasta kaudesta asti oon muistaakseni katsonut. Yleensä en juurikaan mitään rikossarjoja katsele, mutta Bonesissa vain oli jotain mikä sai jäämään koukuun ja jaksoi kiinnostaa. Hahmot on kiinnostavia, ja huumoriakin on sopivasti :D

  Ja topicin vierestä, että todella hyvä blogi sulla ja kiinnostavia aiheita postauksissa, taisit juuri saada uuden lukijan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakin ihan sama, että rikossarjoja tulee vähemmän katsottua. nyt äkkiseltään en saakkaan mieleen muita, kuin nämä nykyiset csi:t ja 90-luvun koira haudattuna :D mutta joo bones on sopivan kieli poskessa tehty, niin sitä jaksaa hyvin :)

   kiitti kovasti kehuista, kiva että oot tykänny :) nyt pari viikkoa on ollu hiljaisempaa, mutta koitan tässä herätellä paikan takasi henkiin esim. parilla pelijutulla. voisin itse asiassa laittaa sinunkin blogin seurattavaksi, kun nuo aiheesi liippaavat omiakin kiinnostuksen kohteitani :)

   Poista
 5. Kiva juttu, mukavaa saada uusia lukijoita, anstaa jotain ideaa koko kirjoittelullekin :D Tässä lähipäivinä ajattelinkin uuden postauksen tehdä TV -sarjasta, joka jostain syystä on mulla täysin jäänyt ilman mainintaa vähäisten blogausteni vuoksi, ja joka kuitenkin on aika iso juttu mulla tällä hetkellä x)

  VastaaPoista