perjantai 24. helmikuuta 2012

Pelattu: The Legend of Zelda - A Link to the Past #11

Sanonnan mukaisesti seikkaileva Link ei sammaloidu, joten laitetaan hänet siis seikkailemaan. Tällä kertaa vuorossa on Pimeä Palatsi, pimeän maailman ensimmäinen luolasto. Ennen videointia palauttelin pelaamalla mieleeni palatsin kriittisten esineiden sijainteja, koska muuten pelaaminen ei olisi alittanut Youtuben 15 minuutin maksimipituutta videoille ja en mielelläni jaa palatseja useammalle videolle.

Mutta siis nyt oli Pimeän Palatsin vuoro.Palatsissa on monen sorttista vihollista, on kuiluun tuupivia otuksia, Linkin liikkeitä imitoivia "hiiriä", tulta syökseviä minilohikäärmeitä(?) jne. Oma suosikkini ovat kuitenkin kilpikonnat, jotka ovat kilpensä vuoksi täysin turvassa hyökkäyksiltä. Ainoana keinona vahingoittaa näitä on kääntää otukset selälleen ja siinä onnistutaan tömäyttämällä maata luolaston aarteella eli taikavasaralla.

Luolaston loppuvastustajana on isokokoinen otus, joka on suojannut ainoan aran paikkansa kypärällä. Tämä kypärä täytyy ensiksi hajottaa ja sen jälkeen hakata alta paljastuvaa vihreää pallukkaa. Otus ei tietenkään odota paikoillaan pieksemistään, vaan ammuskelee jakautuvia tulipalloja ja huitoo välillä takaulokkeellaan, jonka ainakin toivon olevan häntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti