maanantai 25. maaliskuuta 2013

Hiljainen viikonloppu

Tänä viikonloppuna on blogin puolella ollut hiljaisempaa mistä isot pahoittelut. Aikomuksena oli kirjoittaa ainakin esittelyt eräästä elokuvasta, TV-sarjasta (Shieldin seuraavasta kaudesta) ja PS3-pelistä. Nyt kävi kuitenkin niin hassusti että eräs peli vei huomion aikalailla kokonaan tänä viikonloppuna ja kirjoittelut jäivät kakkoseksi. Koitan kirjoittaa nuo mainitut jutut kuitenkin tulevan viikon aikana.

Haluatte varmaan tietää mikä peli vei noin hyvin huomioni, kyseessä on vielä perjantaihin Steamin alennusmyynneissäkin oleva Terraria. Tarkemman esittelyn kirjoitan myöhemmin sitten kunhan peli tulee ensin itsellenikin paremmin tutuksi, mutta tähän asti olen pitänyt pelistä todella paljon.

Pelissä louhitaan luolista raaka-aineita, rakennellaan niistä uusia varusteita, joilla puolestaan annetaan selkään zombieille ja muille tuhmille otuksille. Erittäin kärjistetysti sanottuna kyseessä on Minecraft 2-ulotteisena. Terrariaa voi pelata useamman pelaajan voimin ja se nostaakin pelaamisen hauskuuden vähintään toiseen potenssiin kun kaivokset louhitaan ja talot rakennetaan useamman pelaajan voimin. Pelailen tällä hetkellä peliä kaverin Sansun kanssa ja rehellisesti sanottuna pelin parissa vierähti iltapäivästä myöhäiseen iltaan saakka eli peli piti hyvin koukussa ja hauskaa oli.

Jos haluat nähdä millaisesta pelistä on kyse niin olen laittanut yksinpelinä pelaamista Youtubeen kaksi videota ja lisää on tulossa myöhemmin (joskaan en ilmoittele niistä täällä blogin puolella). En sitten tiedä että onko kyseinen peli katsottuna miten mielenkiintoista etenkin kun molemmat sessiot ovat olleet yli tunnin pitkiä mutta saa toki katsoa jos on tosi tylsää ja kaikki Naurunappulan kuvat on pläräilty läpi. Videot löytyvät seuraavien linkkien takaa:


Terraria: Adventures of Vladimir in Rusland #2

Päivitetty: Lisäsin kuvan ja korjailin tekstiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti