maanantai 4. maaliskuuta 2013

Tarjous: Amaluria, Civiä ja Deuseksää


Tässä olisi vielä pelitarjouksia jotka ilmoitettii jo aiemmin mutta niiden pitäisi olla vielä voimassa. Jos kyseiset pelit kiinnostavat niin kannattaa ainakin tarkastaa.

Steamissa on päivän pelinä Civilization V Gold Edition, joka sisältää peruspelin lisäksi kaikki aiemmin julkaistut DLC:t sekä Gods and Kings -laajennuspaketin. Koko paketin saa maanantaihin kello 20:00 asti 10.00 eurolla ja pelkän Gods and Kings -osan 7.50 eurolla.


Greenman Gamingissa on tarjouksessa sekä Deus Ex: Human Revolution Augmented Edition että Kingdoms of Amalur - Reckoning. Näitä pelejä ostaessa kannattaa hyödyntää 8. päivä asti olevaa 20% alennuskoodia GMG20-P4DLK-FKYRS .

Deus Exän saa alennuskoodin avulla 5.60 eurolla osoitteesta

Kingdoms of Amalurin hinta putoaa alennuskoodin avulla 4.60 euroon ja itse pelitarjous löytyy osoitteesta

4 kommenttia:

 1. Huu, onpas Amalur halpa! Menee ostoon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samoin kävi minulla, vaikka aikomus oli vähentää osteluita :D

   joskus alkuvuonna origissa oli tarjousviikonloppu, että pelejä (incl. amalur) sai 5 eurolla. koitin ostaa, mutta eipä niille kelvannut visani eikä paypal. maanantaina sain yhteyden asiakaspalveluun, siellä syyttivät vain luottokorttiyhtiötä ja paypalia vaikka muiden palveluissa nuo maksutavat toimivat. nooh, kun ei heille rahani kelpaa niin kannan rahani sitten kilpaileville firmoille... :D

   Poista
  2. ...Nyt kun yritin ostaa sen olivat nostaneet hinnan nokan edestä taas pariin kymppiin ò_Ó No ei osteta sitten...

   Haha, mä annan sitten rahani taas toisille firmoille x'D

   Poista
  3. joo tuo on tosiaa raivostuttavaa jos vähän lykkää ostoa ja tarjous menee sitte ohi. en tienny kirjoitusvaiheessa että moneltako se tarjous päättyy niin en uskaltanut ilmoittaa mitää kellonaikaa. ilmeisesti ne tarjouset vaihtuu kuitenkin tuolla GMG:stä 18 aikoihin mutta tuo ei ole varma tietoa. gamersgatessa ne vaihtu ainakin joulualejen aikaan kello 10 aamulla. gog.comista tai gameflystä en tiedä...

   Poista