perjantai 15. maaliskuuta 2013

Pelattu: Giana Sisters - Twisted Dreams #13

Tänään oli taas Giana-pelailujen vuoro ja tällä kertaa pelattavana oli taso 3-5. Kentät alkavat olemaan jo hieman haastavia ja vaikkei suurempia jumituksia ole tullutkaan (olenhan pelannut nämä kentät jo aiemmin läpi) niin vaikeus alkaa näkymään kuitenkin jo kasvavissa kuolemien lukumäärissä. Koitin pitää pientä kiirettä ja sanomistahan siitä lähinnä tuli useammissa kohdissa. Ainakin huimaa vauhtia purukumipalloilla kiitämiset vihollisten ja piikkien keskellä yllätti itsenikin kun kuolema ei korjaillut tätä enempää. Niin yksi uusi elementti tuli tässäkin kentässä eli teleporttijalustat joilla pääsi siirtymään uusille alueille kentässä. Enpä nyt osaa muuta sanoa kentästä, katsokaa ihmeessä te joita kyseiset pelivideot on kiinnostaneet! :)


2 kommenttia:

  1. Nyt kyllä saat vastaseuraajan! Eikä vaan koska seurasit meitä, vaan koska onhan tämä ihan seuraamisen arvoinen kentlemanni-blogi. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tosi kiva jos on vaikuttanu viihdyttävältä :) viikko sitten katsoin buffyn jakson jossa oli myös kentlemanneja mutta toivottavasti et ihan siinä mielessä tarkoittanut :D

      Poista