perjantai 29. maaliskuuta 2013

Terraria PS Vitalle

Kerroin aiemmin olleeni viime päivinä melkoisen koukuttunut Terraria -nimiseen peliin. Olen aiemmin miettinyt puolitosissani Playstation Vitan hankkimista sen vuoksi että PS Plussan kautta saa myös kyseiselle laitteelle "ilmaisia" pelejä mutta se jokin porkkana on vielä puuttunut. Nyt kun olen rajoitettujen nettiiyhteyksien takana mökillä ja päässä pyörii silti aina välillä että mitä Terraria-pelissämme voisi tehdä seuraavaksi niin mietin että onko se porkkana vihdoinkin löytynyt :-D

2 kommenttia:

  1. Suosittelen PS Vitaa lämpimästi. Todella yllättävän hyvät grafiikat siinä on! Ostoa tehdessä kannattaa muuten miettiä sitä muistikorttia. Joissakin paketeissa se on jo mukana, mutta ne on 4GB:n kokoisia eli todella pieniä. Pelkästään Uncharted: Golden Abyss vie jo 3GB:tä tilaa (tosin suurin osa peleistä vie paljon vähemmän tilaa). Elikkäs muistikortin kokoa kannattaa tarkasti miettiä, koska se on pakollinen jos haluaa ladata PS Storesta pelejä (eikä ne kortit ole mitään halpoja; isoin eli 32GB maksaa joissakin kaupoissa yli 90 euroa...)
    Itse omistan 8GB:n :D

    VastaaPoista
  2. Kuten Lassi sanoi kannattaa miettiä sitä muistukorttia. Se voi lisätä hintaan sen satasenkin siihen hintaan. Meillä on 16GB ja on ainakin toistaiseksi pärjätty hyvin sillä. :) Plus memberinä saa vie vähän väliä ladattavaks tosiaan niitä ilmaispelejä, hyvä olla niille tilaa. :)

    Mut joo suosittelen kanssa sen hankintaa. Oikein oiva laite. Ei tosin tue Youtubea eikä youtube videoita vieläkään, joka on ärsyttävää. Kuulemma on siihenkin appi tulossa kuitenkin joskus.

    VastaaPoista