sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pelattu: Giana Sisters - Twisted Dreams #18

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös Giana Sistersin pelaamisvideot. Nyt kuitenkin viimeistä viedään ja vuorossa on kenttä 3-10 jonka nimi on Gurglewocky's Lair paikassa lymyilevän lohikäärmeen mukaan. Itse kenttä koostuu useasta lyhyemmästä osuudesta joissa kohdataan jo aiemmista kentistä tuttuja ongelmia kuten tappavan veden yllä olevien tasojen päällä pomppimista, haamujen ja kivien väistelyä, piikkiluolassa leijumista, laatikkolabyrintissa etenemistä ja monia muita. Osuuksien lopusta saa avaimia joiden avulla päästään eteenpäin aina lopussa vaanivan lohikäärmeen luokse.

Käytännön syistä olen pelannut ja nauhottanut tämän viimeisen osuuden kahdessa osuudessa eli ensimmäisessä videossa on varsinainen kenttä ja jälkimmäisessä lohikäärmettä vastaan käydyt taistot. Lisäksi itse lohikäärmettä vastaan taistelut vaativat vaikeutensa vuoksi sen verran monta yritystä että päätin leikata videosta osan pois lyhentääkseni videota ja lähettämiseen kestävää aikaa. Jos haluat kuitenkin nähdä koko lopputaiston leikkaamattomana niin se löytyy (joskin huonompilaatuisena) täältä. Tämä leikattu versio on kuitenkin edelleen HD-laatuisena joten kannattaa katsoa se suurennettuna koko ruudulle että näkee paremmin.
Nyt kun Gianat ovat loppu niin olisin halukas kuulemaan ehdotuksia mahdollisista seuraavista pelattavista peleistä? Kiinnostaako teitä nähdä tasohyppelypelejä vai minkä peligenren juttuja? Kiinnostaako esimerkiksi Cave Story, Super Mario Sunshine (jos saan kaappauskortin toimimaan), Alice: Madness Returns, Bastion vai mikä? Ehdotuksia saa heitellä ja jos niitä ei esitetä niin käytän sitten omaa päätäntävaltaani eli nyt on vielä vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti