keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tarjous: Darksidersia ja bundleja


Steamissa on uusia tarjouksia jotka ovat voimassa. Työviikon turmio -kampanjan tarjoukset ovat voimassa perjantaihin kello 2:00 yöllä. Näistä ensimmäisenä on Darksiders 2, jonka saa 17.00 eurolla osoitteesta


Toisena tarjouksena ei ole varsinaisesti peli vaan omien roolipelien tekemiseen tarkoitettu RPG Maker VX Ace ja sen saa 30.00 eurolla osoitteesta


Päivän  pelinä on lisäksi Legacy of Kain Collection, jonka saa 6.00 eurolla.


Nyt on menossa myös kaksi bundle-tarjousta joista ensimmäinen eli koko tämän nerokkaan myyntitavan aloittanut Humble Bundle maksaa kirjoitushetkellä noin 4.85 euroa. Paketissa tulee mukana pelit Dungeon Defenders (+ All DLC), Super Hexagon, Beat Hazard Ultra, Dynamite Jack, Solar 2 ja NighSky HD.


Toisena pelipakettina on The Indie Gala Flash, jonka 6.00 euroa maksavan paketin mukana tulevat pelit Pathologic, The Abbey, Miner Wars Arena, Earth Defence Force: Insect Armageddon (+ All DLC), Miner Wars 2081, Paranormal sekä joku seitsemäs peli jonka ilmoitetaan muutaman päivän äästä.

http://www.indiegala.com

Lisätty:

Edellisten kahden lisäksi meneillään on vielä kolmaskin peli-bundle eli Bundlestars: Fire and Ice. Kahden ensimmäisen pelipaketin saa jo noin. 1.20 eurolla mutta kirjoitushetkellä noin 4.60 eurolla saa koko setin johon sisältyvät pelit Tiny Troopers, Airport Control Simulator, Dakness Within, Darkness Within 2, Adams Venture, Adams Venture 2, Armada 2526, Firefighter sekä kaksi vielä ilmoittamatonta peliä.

http://www.bundlestars.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti