keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pelattu: Giana Sisters - Twisted Dreams #16

Kuten viime postauksessa mainitsin, niin bloggailut ovat tosiaan jääneet nyt viime viikolla vähäisemmäksi ja valitettavasti loppuviikosta suunnitteilla oleva reissu ei paranna ollenkaan tilannetta. Ei kuitenkaan huolta, jutut jatkuvat säännöllisen epäsäännöllisesti tästäkin huolimatta ja jospa juttujen julkaisurytmi palautuisi normaali(mma)ksi ensi viikon puolella. Nyt kuitenkin varsinaiseen asiaan.

Giana Sisters -pelivideot alkavat olemaan jo loppumetreillä ja jäljellä olisi enää kolme kenttää. Olen nauhoittanut nämä viimeiset kentät hyvissä ajoin välttääkseni viime hetken paniikkikiirettä ja itse videoiden lähettämisellekin on täytynyt varata pidempi tovi aikaa. Tiedän siis jo tässä vaiheessa että viimeisin kentän video on tuplapitkä joten kaksi aiempaa videota tulee tänään sekä huomenna ja pelin viimeisin kenttä saa erikoiskohtelun sunnuntaina.

Nyt oli kuitenkin vuorossa kenttä numeroltaan 3-8, jonka sisältö oli vuorelle kiipeämistä, nousevaa vettä karkuunjuoksemista, jättikokoisten kurpitsojen ja sirkkelinterien välttelyä jne. Sirkkelinterien mielekkyyttä ihmettelin hieman sillä Giana voi vaihtaa niiden liikesuuntaa halutessaan ja välistä pujottelu oli lastenleikkiä. Jo aiemmissa kentissä on tullut vastaan vastaavanlaisia teriä mutta ilman mahdollisuutta vaikuttaa niiden liikesuuntaan. Kentän pahimmat vaikeudet ja hammastenkiristykset aiheuttivatkin lähinnä kentän loppupuolella olevat vettä viistävät hissitasot, onneksi niistäkin toki selvittiin muutamien yritysten ja erehdysten kautta. Tässä olisi kuitenkin itse video kentästä, muistakaahan suurentaa taas kuvaa että saa paremmin selvää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti