perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kirpputorit: Potta-Harri 1-8

En ole tehnyt kovinkaan suuria löytöjä kirpputoreilta viime aikoina. Nyt kävin toisen kerran Kuopion uudella Kirpparilla.fi -kirpparilla ja tälläkin kertaa jotain tarttui mukaan. Eikä ihan mitä tahansa tuubaa vaan 11-levyinen Blu-ray -versio Harry Potter The Complete 8-film Collectionista. Eikä siinä vielä kaikki, paketti on edelleen muoveissa ja hintaa boxilla oli käsittämättömän vähän eli 6.80 euroa. Nyt kun aloin katsomaan netistä boxin hintaa niin sydän alkoi tykyttämään Puolenkuunpelien nettisivulle eksyttyäni. Laskeuduin kuitenkin takaisin maan tasalle nähtyäni Pelivarikko.fi -liikkeen hinnoittelun...  no ihan hyvä löytö siitä huolimatta!

3 kommenttia:

 1. Wau, sulla on kyllä uskomaton kirppistuuri! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo nyt on ollu kyllä hieman näinkin päin, yleensä olen harmitellut että miksi kaikki muut löytää aina kaikkea hienoa :D

   Poista
 2. Ohhoh. Itsellä on kaikki Potter-elokuvat dvd-levyinä, mutta tuo paketti kyllä houkuttelisi. Hinta on vain ollut sen verran kova, etten ole ainakaan vielä ostanut. Tulee aina mietittyä sitä, että leffoista on jo maksettu melkoisesti... ensin ostin kolme ekaa vhs-muodossa ja sitten vaihdoin ne dvd-levyihin plus osa lopuista on tullut ostettua suoraan julkaisupäivänä.

  Täytynee toivoa, että sattuu joskus yhtä hyvä tuuri kuin sinulle. Sitten voisin ehkä boksin ostaakin x)

  VastaaPoista