maanantai 1. huhtikuuta 2013

Amnesia -streamausmaratoni alkaa


Olen saanut paljon toivomuksia että ottaisin pelattavaksi Amnesia: The Dark Descentin blogini pelivideoihin. Ehdotus on osittain erinomainen, sillä onhan kyseessä yksi parhaista kauhupeleistä. Kyseinen peli menettää kuitenkin paljon tunnelmastaan jos sitä pelaa tai katsoo keskellä päivää joten päätin toteuttaa pidemmänkin aikaa jo mielessäni muhineen idean eli striimaan kyseisen pelaamisen livenä tulevina iltoina alkaen 1.4. maanantaina.


Pelaamiset alkavat 23:30 aikoihin ja kestävät noin kello 1:00 saakka niin monena iltana kuin vaan peliä riittää. Jos yleisö haluaa niin maratonia voidaan jatkaa pelin lukuisilla Custom Storieseilla sekä myöhemmin julkaistavalla jatko-osalla A Machine for Pigs kunhan se tulee ulos. Laitan linkin streamausosoitteeseen tänne lähempänä streamin alkua.

Lisätty:


Minulla on valitettavasti huonoja uutisia. Tarkoitus oli striimata tänään Amnesiaa mutta peli antaa käynnistyksen yhteydessä hyvin oudon virheilmoituksen ja jättää käynnistymättä. Peli on alkuperäinen joten varmaan joku haittaohjelma aiheuttaa tuon virheilmoituksen. En edes tiedä kuka tuo ilmoituksessa mainittu April on.Ymmärrän harmistuneisuutenne, itseänikin harmittaa kovasti ja koitan selvittää mistä vika johtuu ja ilmoitan sitten blogissa uudesta striimausajasta. Laitan nyt edes laihaksi lohdutukseksi huomiseksi tarkoitetun pelivideon ennakkonäytöksenä, kyseistä peliä on luvassa sitten tulevilla viikoilla.

6 kommenttia:

 1. Vaikka kyseinen peli onkin tullut pelattua läpi, on sitä aina yhtä hauska katsella. Saavun siis paikalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaikkei striimaus toteutunutkaan niin ainakin olit innokkain ja ainoa jonka tiedän saapuneen oikeastikin "paikalle" sen vuoksi *rispekt* :D

   Poista
 2. Voi että ku olis pitäny kuvata ku mie pelaan amnesiaa ekaa kertaa :-D Porukka huutaa takana että ei ne morsot viel tuu nii silti kaikki äänet ja tärinät, voi että sitä kiljumisen määrää mua oikeesti pelotti :D Vaikka tiesin että ei niitä morsoja viel tuu!
  En pystyny pelaa pidempää, en kerenny edes nähdä vilaustakaan morsoista kun oli pakko lopettaa, ei pysty! :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sun pitää ottaa sit joskus tuo pelaaminen uusiksi ja laittaa blogin puolelle, josko pääsisit tällä kertaa jopa niihin vihulaisiin asti :)

   Poista
 3. Nöö-ööööyyyy! Äkkiä asia kuntoon, ehkä se videos sit inspais jatkaa iteeeni amnesian parissa, ku ni pirun tylsää se alku :c
  tai sit ite oon nii pelottava ni morsot juoksee karkuun xD

  Eli asia hoitoon, ni meikä näkee morsoja :3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joudut nyt valitettavasti pelaamaan sitä peliä ilman minun avustustani kun tuli tuo tekninen onkelma. täytyypi koittaa tuota maratonia taas ensi vuonna huhtikuun ensimmäisenä päivänä. kas kummaa sekin päivä osuu taas juuri aprillipäivän kohdalle, hassu sattuma ;D

   Poista