tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tarjous:mirroria, walkingia, scribblenautsia


Steamissa on nyt päivän pelitarjouksena erinomainen peli nimeltä Mirror's Edge ja sen saa keskiviikkoon kello 20:00 saakka 2.50 eurolla.


Steamissa olisi kaksi muutakin tarjousta jotka ovat voimassa perjantaihin kello 2:00 yöllä. Ensimmäinen näistä on The Walking Dead ja sen saa 10.00 eurolla.


Toisena pelinä on Scribblenauts Unlimited ja pelin saa 9.50 eurolla osoitteesta


Gamersgatessa on Amanita Designin pelit tarjouksessa ja nyt heidän pelikokoelman saa 6.90 eurolla. Kokoelma sisältää sekä PC- että Mac-versiot peleistä Botanicula, Machinarium ja Samorost 2 sekä lisäksi soundtrackin Machinariumista.

3 kommenttia:

 1. Eeeeeeeeei~!
  Miten kävikään, kun viimeiset 1½ viikkoa olen himoinnut tuota Scribblenautsia ja kyräillyt sen hintaa, niin sinä hetkenä kun lähden pois kämpältä, se on alennuksessa! D: Voihan perjantai. TOISAALTA nyt osaan suhtautua siihen niin, että se on jossain vaiheessa ollut alennuksessa joten ehkä se tulee olemaan myöhemminkin.

  Silti harmittaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voihan microsoftin päätös lopettaa mese sentään!!! tässä se taas nähdään miten käy kun ei reissujenkin aikanakin seuraa blogiani ja siellä kerrottavia tarjouksia ;D

   mutta siis... ainakin jos kännykkä taipuu sähköpostien lukemiseen niin pystyy tekemään näin: laittaa steamissa halutut pelit sinne toivelistalle ja sallii steamin ilmoittamaan sähköpostiin aina toivelistapelien alennuksista. sitten vaan odottelemaan ja hykertelemään kännykkä kourassa että milloin piippaa viesti :D

   minä muuten katselin juuri keskiviikkona striimattuna tuota scribblenauts unlimitediä ja olin sanaton sen edessä (en oikeasti ollu sanaton vaan huutelin chatissa sanaehdotuksia). aivan uskomaton se käytettävien sanojen valikoima ja taistelin jo itsehillinän kanssa että olisiko pitänyt ostaa :D mutta totta tuo että jos se kerran on tarjouksessa niin todennäkösesti joskus/pian tulee uudestaan joten eiku vaa odottelemaan :)

   Poista
  2. Itseasiassa se on Steamin toivelistalla, miksi miksi miksi siitä ei ole tullut minulle ilmoitusta! BLASPHEMY!
   Itse katselin kanssa Pewdiepien Scribblenauts Playthroughn tuossa taannoin ja myös vakuutuin tuosta sanojen määrästä. Harvemmin peleihin saa noin valtavalla valikoimalla saada mm. memejä, hipstereitä ja Chtuluja. :D

   Poista