perjantai 5. huhtikuuta 2013

Tarjous: Playstationin munajahti

Playstation Storessa on ilmeisesti alkamassa nyt pääsiäisen kunniaksi tarjouskampanja nimeltä Munajahti. Minulla ei ole vielä tarkempaa tietoa kampanjasta kun törmäsin tarjoukseen sattumalta mutta todennäköisesti pääsiäisen ajan joka päivä tulee uusi tarjous, mutta asia selviää pian.

Minulta jäi päivittämättä kuudes tarjous, joka olisi ollut From Dustin ja I Am Aliven yhteispaketti, mutta toivottavasti kyseisistä peleistä kiinnostuneet sattuivat näkemään kyseisen tarjouksen ilman apuanikin Nyt seitsemäntenä tarjouksena on kuitenkin Doom 3, jonka saa kahden päivän ajan hintaan 18.00 euroa.

Viidentenä tarjouksena on Assassin's Creed 3 ja sen saa kahden päivän ajan 35.00 eurolla.

Neljäntenä tarjouksena on Spec Ops ja Duke Nukem Foreverin yhteispaketti, jotka saa omakseen 25.00 eurolla.

Kolmantena tarjouksena on Playstation All-Stars Battle Royale ja sen saa nyt 20.00 eurolla.

Toisena tarjouksena on uusin Tomb Raider ja sen saa 30.00 eurolla.

Tällä hetkellä tarjouksessa on Killzone HD ja Infamous: Festival of Blood yhteensä 12.45 eurolla.

Lisätty: Kyseessä on siis samankaltainen tarjousrumba kuin joulun alla oli 12 deals of christmas eli kaikki tarjoukset ovat voimassa kahden päivän ajan. Mainittujen "päivän" tarjousten lisäksi  Storessa on muitakin tarjouksia kevätalen verukkeella. Yhtenä tarjouksena on mm. suomalaisen Frozenbyten erinomainen fantasia-tasohyppely-puzzle-peli Trine 2, jonka saa 5.50 eurolla. Kaikki tarjoukset löytyvät osoitteesta

http://blog.eu.playstation.com/2013/03/27/the-playstation-store-easter-egg-hunt-starts-today

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti