tiistai 30. huhtikuuta 2013

Tarjous: Päivän asupostaus


Vappu ei tarkoita että tarvitsisi olla se valkoinen tonttulakki päässä kaupungilla örveltämässä vaan sen ajan voi käyttää paremminkin kuten esimerkiksi ostamalla netistä hyviä pelejä. Tässä siis joitakin ehdotuksia hankinnoiksi.

Jos kuulut meihin onnellisiin jotka annetusta kritiikistä huolimatta on antanut mahdollisuuden Dead Island: Riptidelle ja todennut kyseessä olevan erinomainen peli ja lisäksi kuulut niihin jotka haluavat saada hyviin peleihin kaiken mahdollisen turhankin lisäsälän niin nyt on siihen mahdollisuus. Steamin kaupasta tätä ei näyttänyt löytyvän mutta jos suuntaat Greenman Gamingin sivuille ja käytät ostaessa alennuskoodia GMG20-GGN5D-FC3NA niin voit saada pelin toisen (ensimmäinen oli The Survivor Pack) DLC:n Fashion Victim  1.60 eurolla. Kyseisestä DLC:stä ei ole varsinaista käytännön hyötyä mutta sillä saa pelihahmoille uudenlaiset asut. Oston yhteydessä saa koodin jolla DLC sitten aktivoidaan Steamin puolella normaaliin tapaan. Itse ainakin muodin edelläkävijänä hankin kyseisen paketin välittömästi, hanki siis sinäkin!Edellisen eli tärkeimmän tarjouksen lisäksi Gamersgaten kevätale jatkuu. Tällä kertaa tarjouksessa ovat sellaiset pelit kuin:
 • The Walking Dead, 10.00 euroa
 • Take on Helicopters Bundle, 5.00 euroa
 • Agricultural Simulator 2013, 5.00 euroa
 • King's Bounty Warriors of the North Valhalla Edition, 12.00 euroa

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos-kiitos :D tavoitteena oli aiheuttaa pettymyksiä että jotkut olisivat oikeasti tulleet tänne innoissaan katsomaan päivän asuja ja sitten todenneet että jaa tälläsestä olikin kyse :D

   Poista
  2. Kieltämättä tuo kävi mielessä, mutten uskaltanut olla toiveikas. :D

   Poista
  3. Sellainen paljastus että juuri kuukausi sitten pyörittelin mielessä ajatusta myös päivänasu- tai laukun sisältö-postauksesta mutta koska ne eivät olisi olleet kovinkaan uskottavia niin päädyin sitten siihen surullisenkuuluisaan Amnesia -juttuun :D Jatkossa en muuten voi pitää enää hidasta nettiyhteyttäni selityksenä sille etten voisi striimailla livenä koska ihan näinä päivinä (huomenna perhaps kun postit taas liikkuvat?) pitäisi tulla uuden porvarinopeuksisen nettiyhteyteni laitteet mhuhuhuhu :)

   Poista
 2. Ehdin jo odottaa hassua vappuasua ;D Mutta hyvä postaus ilmankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ja siis Ahvena, tällee välihuomautuksena haluan sanoa että huomasin kyllä jo silloin aiemmin että laitoit minullekin sen haastejutun... olen vaa lykänny sen kirjoittamista jo turhankin pitkän aikaa mutta luppoon-luppoon että siihen on vähintäänki jossain muodossa tulossa vielä vastaus :) olen melkee kieriskelly täällä itsesyytöksissä kun olen ajatellu että nyt se ahven luulee etten edes lue hänen postauksia (no okei ihan kaikkia en oo lukenu mut...) :D

   Poista
  2. Noo, eipä tuolla nyt kiirettä ole x) Itselläkin oli aika työn ja tuskan takana sen kirjoitus, joten ymmärrän kyllä hyvin, jos vähän viipyy.

   Poista