keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Pelattu: Alice - Madness Returns #2

Se olisi taas Alicen seikkailujen vuoro Ihmemaassa, joskin hieman kieroutuneemmassa sellaisessa. Viime kerralla Alicelle kerrottiin että tämä saisi lisätietoa Ihmemaata sekoittavasta junasta etsimällä käsiinsä Mad Hatterin, Alicen vanhan tuttavan. Matka vie lukuisten kuilujen, ilmavirtaputkien ja teepannutaisteluiden kautta. Lopulta Hatuntekijä kuitenkin löytyy, joskin hieman raajarikkona sillä hän on menettänyt ruumiinosansa. Hän lupaakin auttaa Alicea kunhan tämä löytää hänen osansa eli eikun sitten vaan matkaan!

Video on 45 minuuttia pitkä ja sen kannattaa katsoa aukaisemalla Youtuben omaan ruutuun oikean alakulman Youtube-painikkeesta.


2 kommenttia:

  1. "Menettänyt ruumiinosansa" kuulostaa hyvin kuohimispitoiselta näin asiasta tietämättömälle. :D Just kattelen tätä samaa Pewdiepieltä ja kokoajan tuntuu entistä enemmän siltä että pitäisi päästä kokeilemaan kynsiään Alicen parissa. Joskin viittaukset pelin aiempaan osaan jättävät selkeydestään huolimatta pientä kysymysmerkkiä ilmaan... Näinköhän täytyy pelata ykkönenkin? :D (The list expands once more)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite ainakin meinaan pelata. itse asiassa tilasin sen ekan osan jo tuossa viikonloppuna briteistä ja sen pitäisi tulla "any day now" :)

      Poista