lauantai 20. huhtikuuta 2013

Trine ilmaiseksi

Torstaina järjestin yhdelle onnekkaalle lukijalleni mahdollisuuden saada ilmaiseksi nurkissani lojuvan pelin. Onni suosi sillä kertaa Fainttosia, mistä vielä kerran onnittelut! Juttu oli ilmeisesti aika suosittu ainakin jos blogin antamiin tilastoihin on luottaminen ja koska nurkkiini on jäänyt lojumaan muitakin pelejä niin ajattelin järjestää samanlaisen tapahtuman uudestaan ja todennäköisesti myös hamassa tulevaisuudessakin.

Tasapuolisuuden vuoksi otan käyttöön kuitenkin sellaisen järjestelyn ettei edellisen kerran voittaja saa osallistua seuraavalla kerralla, mutta tämän yhden kerran jälkeen saa osallistua taas vapaasti. Tällä kertaa karenssissa on siis herra F, pahoittelut ja toivottavasti ymmärrät! :-)

Tälläkin kertaa jaossa on suomalaisen Frozenbyten peli, nimittäin Trine-pelien ensimmäinen osa. Kyseessä on erittäin näteillä grafiikoilla toteutettu tasohyppely-puzzle-peli jossa ohjataan ritaria, velhoa ja varasta ja heidän erilaisilla taidoilla ratkaistaan ongelmia ja kuljetetaan tarinaa eteenpäin. Jos Trine on täysin tuntematon tapaus niin postauksen lopussa on aiemmin tekemäni video pelin jatko-osasta (tämä ensimmäinen osa on hyvin samankaltainen) josta saat ehkä käsityksen millaisesta pelistä on kyse. Jaossa olevan pelin virallinen traileri löytyy osoitteesta

http://www.youtube.com/watch?v=g0yY_DWpLu8 .

Annan tuttuun tapaan pelin Steam-aktivointikoodin sille joka ensimmäisenä kirjoittaa tähän postaukseen yhteystietonsa (esim. sähköpostiosoitteensa) tai vähintäänkin ilmoittaa osallistumisesta. Kannattaa olla siis nopea! Tarvittaessa voin auttaa pelin aktivoinnin jne kanssa.


7 kommenttia:

 1. nahkabultsari@gmail.com

  .. jos ymmärsin oikein

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä ollaan ymmärretty aivan oikein, noinkin pienellä vaivannäöllä mysteerinen nahkabultsari on voittanut itselleen Trine ykkösen, onneksi olkoon! Laitan pelikoodin tuonne sähköpostiosoitteeseen samantien :)

   Poista
 2. Haha, herra F ymmärtää ja kiittää vielä viime kerrasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hyvä juttu ja eipä mitään :) Nytkin aktiivisuus oli odottamaani vähäisempää (tai sitten heillä oli lauantaina parempaa tekemistä kuin olla blogissani :D) niin täytyy mahdollisella ensi kerralla joustaa siitä karenssiajasta että jos ei tiettyyn aikaan ihmiset ilmoittaudu niin sitten voi edellisenkin kerran voittaja tulla mukaan halutessaan. Nooh mutta sinä saat ainakin taas ensi kerralla osallistua jo normaalistikin :D

   Poista
 3. Täytyy tunnustaa että en tiennyt ennestään kyseisestä pelistä mitään (lukemani lisäksi), mutta oli kiire vastata ettei kukaan veis nenän eestä :D peli oli kyl positiivinen yllätys ainakin näin lyhyen testisession jälkeen, että eiköhän tätä tuu viel tahkottuu ;)
  ps: kannatan tuota karenssiajan käyttöä ^^

  kiittäen
  nahkabultsari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että oli mieluisa yllätys :) Myönnetään että minulla on pieni pelko että monen ihmisten silmissä suomalaisten tekemät pelit tarkoittavat käytännössä jotain Angry Birdsejä niin haluan senkin vuoksi muistuttaa että osataan sitä muunlaisiakin pelejä tehdä :) Itsekin pelasin vielä tuossa muutama tunti sitten muistin virkistykseksi hieman tuon Trinen alkua ja kyllä se vaan edelleen nätti peli oli :)

   Poista