maanantai 15. huhtikuuta 2013

Pelattu: Super Mario Sunshine #5

Alunperin tämän seuraavan Mario -videon piti tulla tiistaina mutta koska blogini on dynaaminen niin ajattelin tehdä siihen pienen muutoksen. Tähän asti pelaamisvideoille on blogissani ollut varattuna vain kaksi päivää viikossa mutta koska pelejä on nyt kaksi kappaletta ja pelit vielä useita tunteja pitkiä, niin päätin nostaa tuon päivien lukumäärän kolmeen jotta pelit etenisivät edes jonkinlaisella verkkaudella. Uusien aikataulutusten mukaan pelivideoita on luvassa siis maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Leffat pyrin jättämään tiistaille ja torstaille, TV-sarjat sekä muiden aiheiden jutut viikonlopulle. Nyt kuitenkin takaisin itse asiaan...

Marion s(h)eikkailut jatkuvat taas. Tällä kertaa aloitetaan kilpasurffailulla Ricco Harborissa, jonka jälkeen Prinsessä Peach kidnapataan ja Mario lähtee Pinna Peachiin vapauttamaan tätä. Vaikkei taistelu robotti-Bowseria vastaan  huvipuistossa mennytkään kuin speedrun-elokuvissa, meni se silti ihan hyvin ottaen huomioon etten muistanut aluksi mitä pitäisi edes tehdä. Nooh, tuurilla ne laivatkin seilaa! Välillä harrastettiin koripallon pelaamista ananaksilla. Lopuksi käydään Gelato Beachilla hankkimassa ensimmäisen (joskaan ei viimeisen) Game Overin lentelemällä taivaalla jättikokoisella "linnulla". Tässä lentelytehtävässä käpy meinasi palaa, ÄRRRR! :-D

Muistakaahan katsoa video mielummin Youtuben omalta sivulta painamalla oikeasta alakulmasta Youtube-painiketta niin näkyy paremmin. Seuraavalla kerralla vuorossa olisi sitten Alicea. Enjoy!2 kommenttia:

 1. Sheikkailut meinasi naurattaa, pitäisiköhän mennä takaisin nukkumaan... :D

  Vaikka olen blogiasi nyt hetken aikaa seuraillutkin, en ole tajunnut että siullahan on ihan kunnon aikataulu! Koetko sen miten tuotteliaaksi? Itse olen miettinyt myös jotain vastaavaa, joskin hieman suuremmalla skaalalla olevaa, mutta totesin, että aikataulutus saattaisi vielä vain häiritä rullaamaan lähtevää blogia. (: Mene ja tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo otin tuossa alkuvuonna (http://goo.gl/gwX56) suuntaanäyttävän aikataulutuksen tasoittaakseni postausten jakautumista eri päiville kun joinakin päivinä kirjoituksia saattoi tulla useita, toisina taas ei yhtään. samoin tuolla sai potkittua itsensä kirjoittamaan ainakin hieman jokaisesta aihealueesta (pelit, leffat, tv-sarjat). lisäksi jos kuviteltaisiin fiktiivinen tilanne että lähtisin jonnekkin usean päivän reissuun niin kun tiesi että minä päivinä pitäisi tulla tietyistä aiheista juttua ulos niin postauksia pystyi kirjoittamaan valmiiksi ja julkaisemaan ajastettuna eli teoriassa pystyisi pitämään vaikka "lomaa" bloggaamisesta halutessaan. käytännössä olen hieman lipsunut noista aikatauluista, esim. leffarintamalla on ollut viime aikoina hieman hiljaisempaa ja välttääkseni turhaa stressaamista (suurin hommahan ei ole elokuvan katsominen vaan nähdystä kirjoittaminen) olen sitten vaan skipannut joitakin päiviä :D jos vaan runosuoni sykkii ja saa tekstiä ulos suuriakin määriä niin mitäpä sitä rajoittamaan kirjoittamistaan. itse en ole mielestäni kovinkaan taitava tai tuottelias kirjoittaja niin pidän tuota aikataulutusta itselleni hyvänä ja toimivana ratkaisuna :)

   Poista