keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pelattu: Super Mario Sunshine #7

Tiedätkö sen tunteen kun nauhottaessasi pelivideota tahkoat tunnin ajan yhtä ainoaa kenttää erittäin heikoin tuloksin? Pelihahmo tippuu lukuisia kertoja rotkoon ja Game overkin kerkeää esiintyä muutaman kerran. Sinua harmittaa niin kympillä että Giana Sistersin loppupomo tuntuu helpolta hommalta sen rinnalla ja muutenkin haluat melkein lopettaa koko pelaamisharrastuksen kun tuntuu ettei sinusta selvästikään ole tähän hommaan. Sitten kun lopulta pääset tuon sangen haastavan kentän lopulta läpi (tuuletellen estottomasti) niin palaat takaisin tietokoneen äärelle vain todetaksesi ettei se nauhoitus sitten ollutkaan päällä. Minä ainakin tiedän tuon tunteen!

Eli sattuneista syistä tämänkertainen pelivideo on kahdessa osassa. Ensimmäinen video on tuolta eeppiseltä maanantailta jolloin jaksoin nauhoittaa enää tuon yhden kentän uudestaan ja jälkimmäinen video on nyt keskiviikolta kun olin antanut hermoni hieman leppyä parin päivän ajan. Toisen videon kenttänä oli jälleen kerran Pianco Hills jossa suoritettiin kaksi eri tehtävää. Ensimmäisessä jahdattiin taas Varjo-Mariota ja sen jälkeen jahdattiin punaisia kolikoita korkeuksissa.


2 kommenttia:

 1. Kuvasta päätellen olet katsonut videon
  http://www.youtube.com/watch?v=90J7TyrKoxw

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan oikein järkeilty, kuten voisi siitä arvata että olen kyseisen kanavan tilannut ja tykännytkin kyseisestä arvosteluvideosta :)

   Poista