lauantai 12. joulukuuta 2015

Arvonta: Bioshokkia ja hulluuden paluuta jouluksi

Siitä alkaa olemaan jo pidempi aika, kun järjestin blogissani viimeksi arvonnan. Ajattelinkin nyt sitten eräänlaiseksi joulun ihmeeksi järjestää arvonnan, jossa on palkintona... kuinkas muutenkaan - jälleen pelejä. Joillakin nämä pelit löytyvät jo entuudestaan, mutta toivottavasti joukossa on myös heitä jotka saavat näistä uutta pelattavaa. Tällä kertaa luvassa on neljä peliä, jotka ovat sellaiset helmet kuin Bioshock Triple Pack sekä Alice: Madness Returns.

Bioshock Triple Pack sisältää Bioshock pelisarjan kaikki kolme osaa eli 1, 2 sekä Infinite. Kaikissa osissa seikkaillaan syrjään vetäytyneissä kaupungeista, jotka kahdessa ensimmäisessä sijaitsevat syvällä meren pinnan alla, Infinityssä puolestaan mennään pilvien yläpuolella. Alice: Madness Returnsissa taas seikkaillaan Liisa Ihmemaassa -tarinan synkemmässä versiossa. Itse fanitan aivan kympillä erityisesti Alicea ja Bioshockitkin ovat puolestaan menneiden vuosien System Shockin henkisiä perijöitä, mikä on jo sinällään hyvän pelin tae.

Arvonnan säännöt


Voit osallistua arvontaan kirjoittamalla kommenttina tähän postaukseen nimesi/nimimerkin ja sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa sinuun voiton sattuessa yhteyttä. Jos et halua osoitettasi kaikkien nähtäville, voit ilmoittaa sen minulle osoitteeseen mikkoakinkiinnostaa@outlook.com (muutakin kautta voi ilmoittaa, jos olet esim. Steam-kaverinani), mutta sekä nimen että yhteystietojen ilmoittamiset minulle ovat kuitenkin pakollisia. Osallistumiselle arvontaan on aikaa viikko ja tarkemmin sanoen sunnuntaihin 13.12. kello 18:00, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja ilmoitan tiedon voittajalle ja blogiin mahdollisimman pian.


Jos voittaja ei vastaa yhteydenottooni 15.12. kello 18:00 mennessä, palkinto menee uudelleen arvottavaksi. Pidätän lisäksi oikeuden puuttua tilanteeseen, jos havaitsen vilppiä tai muuta maalaisjärjen vastaista toimintaa. Pelit vaativat latausta ja pelaamista varten ilmaisen Steam -tunnuksen. Jos Steam on entuudestaan tuntematon tai sinulla on muuten vaan kysyttävää palvelusta, voin tarpeen vaatiessa opastaa sen kanssa.

Toivotan kuitenkin paljon onnea arvontaa jokaiselle arvontaan osallistuneille! :)

9 kommenttia:

 1. M454 ja nokiaman87@hotmail.com sähköpostina. :D

  VastaaPoista
 2. Miks tuo kirjaudu ulos nappi on kätevästi tässä kommentti kentän alapuolella missä on yleensä "julkaise" nappi!!! Kerkesin jo kertaalleen kommentoida tähän.. melkein :D
  Elikkäs osallisusin arvontaan, Päivi ja paivi91@gmail.com ja steamissaki voit tiesti ilmottaa mikäli kävis mäihä ja onnais :D
  Alice mulla tosiaan on mutta näin joulun alla sen vois lahjoittaa joululahjana eteen päin (y) Bioshockit kiinnostas kovasti, siksi nääs osallistunkin tähän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä outoon paikkaan sijoitettu se uloskirjautuminen. Ilmoittautumisesi oli kuitenkin tullut näköjään molemmilla kerroilla, joten poistin sen tuplaversion. Tuo käy vallan hyvin, että jos itseltä jo joku peli löytyy, niin sen voi sitten lahjoittaa eteenpäin. Saapihan useampi iloa sitten :)

   Poista
 3. Osallistun ehdottomasti! Sara ja sähköposti sara.honkanen@jippii.fi :)

  VastaaPoista
 4. Nänni ja haipuli@hotmail.com :3

  VastaaPoista
 5. äääööööö meinasin unohtaa osallistua! Taya - taija.ketola@gmail.com

  saanko pölliä joulukalenterisi omaankin (uuteen) blogiin? voisin toteuttaa sen kerralla kunhan saan ulkoasun kuntoon :) sain eilen vasta uuden koneen jihuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse puolestani pöllin kalenterijutun Lilnyellowilta, käänsin kysymykset vain suomeksi joten minulla ei taida olla mitään oikeuksia tuohon :D Itse asiassa jotkut käännöksistäkin tein väärin ja mukana on typoja (esim. soundtrack -sanasta puuttui r-kirjain, olen sen nyt korjannut omiin kysymyksiini). Mutta siis ihan vapaasti voi noita vastailla :)

   Poista
 6. Niin, vois itsekkin osallistua. :'D

  Ugizawane & ugizawane@gmail.com

  VastaaPoista