keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Jade Empire ilmaiseksi


Origin-palvelu tarjoaa muutaman kuukauden välein vaihtuvaa ilmaispeliä asiakkailleen. Kyseiset pelit ovat yleensä ihan mukiinmeneviä tapauksia menneiltä vuosilta, mukana ollut mm. Dead Spacea, Dragon Agea kuin Theme Hospitaliakin. Kun olet rekisteröitynyt Originiin ja merkannut itsellesi tarjolla olevan pelin, niin tämä on ladattavissa koneellesi vielä myöhemminkin.

Tällä  kertaa tarjolla on peli nimeltä Jade Empire ja siitä vielä Special Edition. Peli on itselleni hieman tuntemattomampi tapaus, joten en osaa sanoa siitä juuta enkä jaata, että onko kyseessä hyvä peli. Google auttaa, jos haluat tietää pelistä tarkemmin :)

P.S. Joulutontut olivat jo huolestuneita, kun en ollut tästä Origin-jutusta jo ilmoittanut ;-D Olin kyllä huomannut tämän ilmaispelin itsekin eilen illalla, mutta koska muut kiireet ja olin spammannut blogia täyteen jo ihan riittävästi eilen, niin jätin tämän suosiolla seuraavalle päivälle. Kiitos kuitenkin huolehtimisesta, jos olisin sattunut missaamaan :)

2 kommenttia:

  1. Jade Empire on kyllä mainio jos vähänkään kung-fu/wuxia henkinen meininki kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OK mukava kuulla että tällä on puolustajiakin. Kerroin tästä ilmaispelistä useammallekin henkilölle ja he moittivat että ainakin joku versio tästä pelistä toimii kehnonlaisesti. Pitää varmasti joskus testata miten juuri tämä versio oikeasti skulaa, niin ei tarvi pelkästään kuulopuheiden varassa olla :)

      Poista