maanantai 28. joulukuuta 2015

Kirpputorit: Final Red Dead Frankenweenie

Siitä on taas vähän aikaa, kun olen kierrellyt kunnolla kirpputoreilla saati sitten bongannut sieltä maininnan arvoisia löydöksiä. Nyt kun muutamia olen kerennyt tekemään, niin ajattelin tehdä niistä lyhyen yhteenvedon. Löydöt ei ole tehty yhdellä reissulla vaan leffat tuli bongattua ennen joulua ja pelin nyt joulun jälkeen.

Ensimmäinen löydös oli Final Fantasy VII Advent Children Complete. En ole pelannut vielä yhtäkään Final Fantasy -peliä loppuun saakka, mutta ylipäätään kaikki peleistä tehdyt leffat kiinnostavat vaikkakin ne usein aiheuttavatkin pettymyksiä. Tämä Complete -versio kyseisestä leffasta sisältää ilmeisesti puolisen tuntia enemmän kohtauksia ja laatua on muutenkin paranneltu alkuperäisestä. Leffa lähti kotiin 3.00 eurolla.

Toinen leffa on Frankenweenie, jota en ole jostain syystä vielä nähnyt. Elokuva on Tim Burtonin käsialaa ja näiden animaatioleffojen laatu on erittäin korkea, joten pakkohan tämä 5.00 euroa maksanut teos oli ostaa pois.

Viimeisin löydös ei ole leffa vaan peli Red Dead Revolver PS2:lle. Kyseessä on edeltävä osa yhdelle PS3:n parhaimmista (länkkäri)peleistä Red Dead Redemption ja arvelin ostaessa, että pitäähä sitä joskus sivistää itseä ja vähintää vilkaista, että millaisesta pelistä kaikki lähti liikkeelle. Tästä pelistä jouduin maksamaan hulpeat 3.00 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti