perjantai 4. joulukuuta 2015

Joulun pelikysymykset: Päivä 4 - Salainen pahe -pelisi



Neljännen päivän kysymys kuuluu, että mikä on salainen pahe -pelisi. Aluksi jouduin ihmettelemään pitkän aikaa mitä tämä termi edes tarkoittaa, mutta ilmeisesti kyseessä on peli jonka pelaamista usein ylenkatsotaan, mutta josta sinä et meinaa kuitenkaan saada tarpeeksesi. Jos olen ymmärtänyt tuon määritelmän väärin, niin älkää kertoko minulle :-D

Itselleni oli todella vaikea keksi minkä pelin tähän sanoisin. En pelaile mitään World of Warcrafteja, en Call of Dutyja enkä League of Legensiä, Battlefieldejäkin pelaan nykyään harvemmin ja Farmville jäi taakse jo vuosia sitten. Sitten mieleeni tulikin, että ehkä viime kuukausien villitykseni Rocket Leaguesta kuuluu tähän kastiin. Moni nimittäin on sanonut kyseisestä pelistä, että kyllähän sitä pienemmissä erissä jaksaa pelata, mutta ei sen enempää. Itse puolestaan en malttaisi yleensä lopettaa ollenkaan. Pelin ottelut ovat sopivan lyhyitä (n. 10 minuuttia), että sitä voi pelata vaikka hampaita pestessään. Peli on yksinkertainen pelata, mutta taidokkaampi pelaaminen vaatii tuntien ja taas tuntien treenaamista. Tuttavaporukalla pelatessa pelihauskuus menee uusiin sfääreihin ja peliin lisätään kokoajan uutta sisältöä, joten mielenkiinto pysyy sopivasti yllä. Valitettavasti tämä määränpäätön peli nielee lukuisia tunteja muutenkin niin rajallisesta vapaa-ajasta ja se on aina pois kaikilta muilta peleiltä ja leffojen katselulta.... mutta silti sinne potkupalloareenalle palaa uudestaan ja uudestaan... :-)

--

Päivä 1 - Ensimmäinen videopelisi
Päivä 2 - Lempi pelihahmosi
Päivä 3 - Peli, joka ei ole saanut ansaitsemaansa arvostusta
Päivä 4 - Salainen pahe -pelisi
Päivä 5 - Pelihahmo, johon samaistut eniten
Päivä 6 - Inhottavin pelihahmo
Päivä 7 - Suosikki pariskunta peleissä
Päivä 8 - Paras soundtrack peleissä
Päivä 9 - Surullisin kohtaus peleissä
Päivä 10 - Paras pelattavuus
Päivä 11 - Suosikki pelijärjestelmä
Päivä 12 - Peli, jota kaikkien pitäisi pelata
Päivä 13 - Peli, jota olet pelannut yli 5 kertaa
Päivä 14 - Nykyinen tai viimeisin peliaiheinen taustakuvasi
Päivä 15 - Peli, jossa parhaat välianimaatiot
Päivä 16 - Suosikkipahis
Päivä 17 - Suosikkisankari
Päivä 18 - Kuva pelin ympäristössä, jossa mieluusti asuisit
Päivä 19 - Suosikkigenre. Peli, jossa paras tarina
Päivä 20 - Pelin jatko-osa, johon petyit
Päivä 21 - Peli, jossa on ollut parhaimmat grafiikat
Päivä 22 - Suosikki klassinen peli. Peli, jota meinaat pelata lähiaikoina
Päivä 23 - Paras ääninäyttely. Eeppisin kohtaus pelissä
Päivä 24 - Suosikki pelin kehittäjä. Peli josta et uskonut pitäväsi, mutta aloitkin pitämään paljonkin. Mielestäsi kaikkien aikojen paras peli.

2 kommenttia:

 1. Hah melkein arvasin, et tää peli tulee valituksi tälle päivälle :) Mielenkiintoista lukea näitä. Kiva kun jaksat nähä vaivaa!
  Ps. Milloin pelaan? :D

  T: Palkkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan tuo sellanen ajan nielijä ollu että huh. Itse asiassa juuri nytkin on matsit menossa :D Mutta joo huikkase sitten Steamissa kun on aikaa niin katsotaan josko kerkeisi ottamaan matsia :)

   Poista