maanantai 7. joulukuuta 2015

Tarjous: GOG.COM:n jouluale


Ei tule varmaan kenellekään yllätyksenä, että näin joulun alla myös Good Old Games aka GOG.COM tarjoaa omat alennusmyyntinsä. Onneksi he eivät ole menneet vielä Steamin linjalle että samat tarjoukset pysyvät koko alennusmyyntikampanjan ajan, joten luvassa on päivittäin vaihtuvia erikoistarjouksia ja jännitystä. Tuttuun tapaan päivittelen tähän postaukseen, jos huomaan sellaisia pelitarjouksia, joita itse suosittelen. Kaikki tarjoukset löytyvät kuitenkin sivulta www.gog.com .

(Päivitetty 7.12. kello 20:20)
 • Walking Dead Series, 12.90 euroa
 • Superfrog HD, 1.90 euroa

2 kommenttia:

 1. Olipas mielenkiintoista huomata, että omistan jo nuo Quest for Gloryt GoGissa. Ovat joskus olleet ilmaisia pelejä kyseisessä palvelussa. En vain ole pelannut niitä. Pitääpä asentaa ja koittaa jossain välissä pelata, jos vain Fallout 4 äärestä joutaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, no perskutarallaa! :D En olekkaan huomannut varmaan sitä ilmaisuutta tai sitten muisti vain tekee tepposia vanhalla. Mutta siis jos pelit vaan löytyvät, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla :) Siitä ensimmäisestä on kaksi eri versiota, EGA-versio on alkuperäinen ja siitä myöhemmin tehty VGA-remake. Ehkä ihan hyvä tutustua sillä VGA-versiolla niin ei ole niin shokki se grafiikka ja ohjaus :D Kakkos-osasta on puolestaan fanit tehneet remake-version jos sinne asti jaksaa pelata :)

   Poista