torstai 21. helmikuuta 2013

Arvonta: Giana Sisters Twisted Dreams

Nyt voisi olla hyvä aika järjestää taas uusi peliarvonta. Aikomukseni oli pitää hieman taukoa mutta nyt kun erikoispäivä nimeltä ystävänpäivä tuli täysin ennalta-arvaamattomasti  ja viime aikoina hehkuttamani Giana Sisters Twisted Dreams -peli tuli helpommin saataville (<- kiertoilmaus sille että sai halvemmalla) niin sain hyvän tekosyyn ilahduttaa yhtä blogini seuraajaa kyseisellä pelillä.

Aikaa arvontaan ilmoittautumiselle on sunnuntaihin 24.2. kello 18:00 asti jonka jälkeen suoritan arvonnan. Voimassa ovat pääasiassa samat säännöt kuin aiemmallakin kerralla mutta tässä vielä pähkinänkuoressa:

  • Osallistuminen tapahtuu kirjoittamalla nimesi tai nimimerkkisi kommenttina tähän postaukseen. 
  • Ilmoita samalla myös jokin yhteystietosi, esimerkiksi sähköpostiosoite riittää. Jos et halua jättää yhteystietoasi muiden näkyville, voit ilmoittaa sen myös minulle suoraan sähköpostilla osoitteeseen deltius@hotmail.com . (huom. vaikka ilmoitatkin yhteystietosi sähköpostilla, nimen/nimimerkin ilmoittaminen kommenttina on pakollinen kaikille)
  • Pyrin ilmoittamaan tulokset välittömästi sekä blogissa että voittajalle tämän antamien yhteystietojen avulla.
  • Peli vaatii latausta varten GOG.COM-tunnuksen, jonka voi rekisteröidä ilmaiseksi. Varsinaiseen pelaamiseen kyseistä tunnusta ei sitten enää tarvita. Jos GOG.COM on uudempi tuttavuus niin olen tarvittaessa käytettävissä opastukseen.
  • Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoihin tiistaihin 26.2.2013 kello 18:00 mennessä, palkinto menee uudellee arvottavaksi.
  • Pidätän itselläni oikeuden tehdä tarvittaessa muutoksia arvontaan, jos huomaan vilppiä, korjattavaa säännöissä, ohjeistuksissa tai muuten vaan maalaisjärjellisistä syistä. Ilmoitan kyllä muutoksista näkyvästi tähän postaukseen.
Paljon onnea kaikille arvontaan osallistuville! :)

11 kommenttia:

  1. Fainttos; sauli.pihl@luukku.com
    Tästähän alkaa tulla jo tapa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nooh, jospa sitä huonompiakin tapoja on olemassa :D

      Poista
    2. niin sellainen lisäys vielä että jos tilanne ei tästä muutu niin olet 100% varmuudella voittanut pelin! :D

      Poista
  2. tinpe,
    tinpe@hotmail.fi

    VastaaPoista
  3. Nica
    godhuntress [at] gmail.com

    VastaaPoista
  4. Cami
    milla355(ät)hotmail.com :D pistetään nyt sitten vanhin sähköposti tähän :D

    VastaaPoista