keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tarjous: Assassins Creedejä, Gianaa ja jäniksiä


Vaihteluksi latauspelien tarjouksiin Assassin's Creed Revelations (PC) on nyt CDON.COMissa tarjouksessa 2.95 euron hintaan. CDON.COMin Facebook -sivulla on alennuskoodi xY9WJRCd, jolla yksittäisen pelitilauksen saa ilman toimituskuluja. Täten Assassin's Creed Revelationin saa tilattua alle kolmella eurolla kaikkine kuluineen!


Aiemmin mainostin että Good Old Gamesissa on Gianan Sisters tarjouksessa. Jos haluat kuitenkin kyseisen pelin Steamiin niin sekin onnistuu nyt kun kyseinen peli on päivän tarjouspelinä torstaihin kello 20:00 asti hintaan 5.10 euroa.


Greenman Gamingin päivän tarjouspelinä on puolestaan Hell Yeah! Complete Pack, jonka saa ostettua 5.00 eurolla ja alennuskoodilla GMG20-P4DLK-FKYRS hinnasta saa vielä pois 20% eli jäljelle jää 4.00 euroa.

2 kommenttia:

  1. vähäks halpa toi AC Revelations O_O mut meil on se jo :D tai oikeastaan Tomilla, mun konees ei riitä prossu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo niin on, tuon kun ostaa niin se on kuin laittaisi rahaa pankkiin: nyt ostaa sen pelin kolmella eurolla ja seuraavana päivänä myy jollekin eteenpäin neljällä, rikastuu euron verran :D munkin pitäisi saada noita assassin's creedejä pelattua kun niitä on tullu ostettua etenkin steamin aleista. ongelmana on vaan se että muut pelit kasaantuvat niin ettei aika meinaa riittää kaikkeen :/ nytkin tuossa on ps3:n infamous menossa, ehkä jätän sen jatko-osan myöhemmälle ajalle... joo nämä ovat niitä ensimmäisen maailman ongelmia :D

      Poista