sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pelattu: Giana Sisters - Twisted Dreams #8

Tässä olisi viimeinen Giana Sistersin pelaamisvideo ennen tänään suoritettavaa arvontaa. Normaalisti pyrin laittamaan pelaamisvideoita tiistaisin ja torstaisin mutta halusin nyt vielä arvonnan vuoksi laittaa näkyviin millaisia pomovastuksia (aiemman helpon matopomon lisäksi) pelissä on. Laitan tulevana tiistaina vaikka sitten toisen peliaiheisen jutun, jonka olin aiemmin tarkoittanut tälle päivälle.

Tällä kertaa vuorossa oli siis toisen maailman viimeisin kenttä numeroltaan 2-7 joka on teemaltaan rannikkoa ja uiskentelua. Pituutta kentällä oli reilusti kun siihen meni noin vartti ja en jäänyt edes keräilemään pahemmin timantteja vaan pyrin rynnistämään mahdollisimman pian loppuun. Kiire tosin kostautui välillä muutamina kuolemina mutta yleisesti suoritus oli omasta mielestäni "ihan hyvä". Erityisesti loppupomona oleva mustekala on aiheuttanut kolmannella hyökkäyskerralla  suuria ongelmia mutta tällä kertaa kävi tuuri enkä tipahtanut iskusta huolimatta jorpakkoon... tai no tipuin mutta en viimeisimmällä kerralla :-D

Muistakaahan että vielä kerkeää muutaman tunnin ajan osallistua arvontaan! Ja kannattaa katsoa tuo video suurentamalla kuvan jotta saa paremmin selkoa.

Lisätty: Oho unohdin laittaa itse videon, tässä se nyt siis on! :-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti