torstai 14. helmikuuta 2013

Pelattu: Giana Sisters - Twisted Dreams #5

Sen lisäksi että tänään alkoi Giana Sisters -arvontaan ilmoittautuminen niin nyt tulee myös seuraava pelivideo. Vuorossa on tällä kertaa vain yksi kenttä 2-3 ja todennäköisesti jatkossakin laitan vain yhden kentän kerralla. Syynä tälle on se että tällä (hyvällä) kuvalaadulla vartinkin video paisuu niin isoksi että sen lähettäminen kestää pienen ikuisuuden ainakin omalla nettiyhteydelläni.

Takaisin kuitenkin itse peliin. Vuorossa on linnateemainen kenttä, jonka viholliset koostuivat peruspöllöjen lisäksi pääasiassa violeteista ja valkoisista haamuista. Yleensä haamujen käyttäytyminen riippuu siitä kumpi Giana on valittuna. Punatukkaisen Gianan ollessa valittuna valkoiset haamut jahtaavat ja pystyvät vahingoittamaan tätä. Keltatukkaisen Gianan ollessa valittuna puolestaan valkoiset haamut ottavat lepiä ja on violettien vuoro jahdata. Haamuja ei voi tappaa hyppäämällä päälle vaan ne täytyy houkutella valopylvääseen jos sellainen sattuu olemaan lähistöllä. Jahtaavien haamujen lisäksi kentässä liitelee myös säännöllisiä lentoratoja liikkuvia haamuja joihin pätee myös sama juttu kuin aiempiin eli vain toiset haamut ovat vaarallisia tiettynä hetkenä. Tästä seuraakin hektisiä tilanteita  kun pelaaja koittaa hyppiä eri väristen haamujen keskellä samalla kun pitäisi päästä hyppäämään esim. korkeammalla olevalle tasanteelle tai kun liikkuvalla tasolla pitää mennä haamuparven lävitse.

Kenttä meni vielä suhteellisen helposti läpi. Kuoltua tuli kyllä useamman kerran mutta myöhempiin kenttiin verrattuna yhdeksän kuolemaa on vielä suhteellisen pieni määrä. Kentän aikana nauhoitus alkoi tökkimään useammankin kerran mutta valitettavasti ne tapahtuivat sen verran rauhallisissa paikoissa etten voi laittaa kuolemia muun kuin oman töppäilyn piikkiin. Saapi nähdä miten ensi kerralla menee kun kentätkin vielä vaikeutuvat...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti