sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Giana Sisters Twisted Dreams -arvonta suoritettu

Nyt on se hetki jota moni varmasti on odottanut ja jännityksen vuoksi viettänyt unettomia öitä viimeisen viikon ajan. Nyt nimittäin suoritetaan Giana Sisters -pelin arvonta, tuo samainen peli jonka pelaamisvideoita olen tuputtanut viime aikoina ja joka on ollut mielestäni yksi viihdyttävimmistä ja samalla haasteellisimmista peleistä vähään aikaan. Toivottavasti voittajakin pitää pelistä edes puolet siitä määrästä mitä itse olen tykännyt!

Nyt kuitenkin varsinaiseen arvontaan. Suoritan sen samalla menetelmällä kuin tähänkin asti olleissa arvonnoissa eli satunnaislukusivuston sekä taulukkolaskentaohjelman avustuksella. Tästä se kuitenkin lähtee:Toivottavasti onnellinen voittaja on tällä kertaa Lassi, erittäin isot onnittelut ja pitkää pinnaa tämän pelin parissa! :-D Isot kiitokset myös kaikille muillekin osallistujille. Itseänikin ilahdutti kovasti osallistumisaktiivisuutenne joten ei ole pelkoa että lopettaisin näitä arvontoja vielä tähän! :-)

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia todella paljon! Mielenkiintoa on ollut peliä kohtaan kun olen katsellut noita sinun pelivideoitasi. Innolla odottelen, että pääsen itse pelaamaan tätä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ollos hyväs vaan, hyviä pelihetkiä! :)

      Poista