torstai 28. helmikuuta 2013

Pelattu: Giana Sisters - Twisted Dreams #9

Viime pelivideokerrasta alkaa olemaan jo useampi päivä, joten nyt on Gianan taas aika nytkähtää taas liikkeelle. Viimeksi peliarvonta hieman sotki aikatauluja mutta nyt koitan jatkossa lisäillä videoita taas tiistaisin ja torstaisin. Jälleen kerran vuorossa on vain yksi kenttä ihan sen vuoksi että useamman lähettäminen Youtubeen olisi kestänyt nettiyhteyksilläni turhauttavan kauan ja kuvan laadusta en kuitenkaan halua karsia joten saatte nyt kärsiä näistä lyhyemmistä pätkistä :)

Viime kerralla suoritettiin toisen maailman kentät loppuun ja nyt alkaisi kolmas maailma kentästä numero 3-1. Kenttä oli tavallaan helppo ja yksinkertainen mutta siinä esiteltiin ensimmäistä kertaa kaksi uutta pelimekaniikkaa eli pilvet sekä purkkapallot. 

Pilvet ovat normaaleja tasoja joitka alkavat kuitenkin upottamaan jos niiden päällä on hetken paikallaan ja lopulta Giana tipahtaa pilven läpi. Toisena vaarana pilvissä on niiden sinkoamat salamat joten varovainen kannattaa olla pilvien päällä. Purukumipallo on kuitenkin merkittävämpi uutuus näistä kahdesta. Purkan syötyä Giana joutuu purkkapallon sisälle ja pääsee lentämään melko vapaasti ympäriinsä. Pallon liikkuminen reagoi kuitenkin hieman hitaammin normaaliin liikkumiseen verrattuna joten liikkeissä kannattaa hieman ennakoida, samoin kuin muistaa että pallo rikkoutuu ympäriltä pienimmästäkin kosketuksesta. 

Itse kenttä meni kuitenkin muutamasta kuolemasta huolimatta erittäin helposti ja purkkapallon ansiosta viihdyttävästikin läpi. Pöllöjen ja piikkien seassa huimaa vauhtia liitelyssä oli vain sitä Jotain :) Seuraava pelivideo on kuitenkin siis tulossa sitten ensi tiistaiksi, malttakaahan odotella! Viikonloppuna tulee taas uusi peliesittely eräästä nimeltämainitsemattomasta Playstation 3:n sähköisestä pelistä...

Jälleen kerran muistakaahan suurentaa video isommaksi että näkyy paremmin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti