perjantai 22. helmikuuta 2013

Playstation Plus -palvelun maaliskuu

Playstationin Plus -palvelussa on taas vaihtumassa kuukausittaiset pelit.  Aiemmin tarjolla ovat olleet mm. sellaiset pelit kuin Sleeping Dogs ja Limbo jotka nyt kuitenkin poistuvat eli kannattaa käydä noutamassa omansa pois jos Plussa löytyy.

6.3. päivä tilalle tulevat PS3-pelit:

 • Mass Effect 3
 • Dead or Alive 5
 • Joe Danger 2

Tämän jälkeen seuraavat Vita-pelit tulevat viikon välein:
 • Wipeout 2048
 • Lumines Electronic Symphony

Lähde:

6 kommenttia:

 1. Mätkintäpeliksi olisin mieluummin halunnut vaikka jonkin Tekkenin tai Street Fighterin kuin doa 5:en, mutta kun on ilmainen niin saa luvan kelvata!

  Tässä kuussa onkin "ehkä" hiukan laadukkaammat pelit kuin viime kuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle nuo nykyiset mätkintäpelit on aika tuntemattomia joten melko sama mikä peli sieltä tulee. snes-aikoina tuli pelattua street fighter 2:ta, pc:llä one must fallia ja mortal kombateja sekä ps2:lla ihan pikaisesti tekken 5:ttä joten nyt on kiva nähdä vähä muitakin sarjoja :)

   Poista
  2. Sleeping Dogs ja Quantum Conundrum ovat paljon parempia kuin esim. Ass Effect 3.

   Poista
  3. en oo mässäilyefektistä pelannu vasta kuin ensimmäistä mutta jos kolmas on edes puolet yhtä hyvä ja sliippari ja quantum ovat paljon parempia niin niiden täytyy olla sitten kyllä tosihyviä(tm) koska tykkäsin siitä efektistäki tosi paljon :)

   lopetin muuten juuri tuon dead or aliven ensitestaamisen. kyllähän siinä oli ennakko-oletusteni mukaisesti koomisen paljon paljasta pintaa ja story moden välidialogit lähinnä naurettavia mutta kyllä se mättäminenki vaikutti sen verran viihdyttävältä että kehtaa peliin vielä toistekkin tarttua :)

   Poista
 2. Sleeping dogs peli oli aivan loistava mielestäni. Jatko-osaa odotellessa jos sellainen tulisi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohops vähä myöhässä vastaan. joo useampi on sitä kehunu, pitäisi joskus kerätä tuollekki aikaa että pääsis testailee. tuossa viikonloppuna katselin vähä aikaa kun yksi pelasi mutta en paljoa viittiny kun en halunnu spoilaantua... mutta ainaki näytti hyvältä :)

   Poista