torstai 21. helmikuuta 2013

Playstation 4:n esittely

Kuvassa Playstation aiempi/nykyinen malli PS3
 (tämä saa riittää postauksen kuvitukseksi sillä en harrasta
 blogissani kuvien kopioimista muiden nettisivuilta). 
Sony esitteli juuri seuraavaa konsoliaan New Yorkissa. Varmasti moni muu sivusto tulee kertomaan asioista tarkemmin joten kerron vain lyhyesti kun itse en ole yhtä kiinnostunut uudemmista konsoleista. Konsolissa ollaan panostettu yhteisölliseen pelaamiseen ja laite pyritään saamaan markkinoille jouluksi. Ohjain oli aiemmin esitelty(?) versio jossa edessä on kosketuspaneeli ja sitä käytettiin The Witness -pelin demossa puzzlejen ratkomiseen. Peliuutiset olivat melko vaisua tasoa, eräinä "shokkeeraavina" uutisina kerrottiin mm. Diablo 3:n ja Killzone 4:n tulemisesta PS4:lle. Enemmän kiinnostavilta vaikuttivat Infamous: Second Son sekä Watch Dogs.

2 kommenttia:

  1. Siis mua niin ärsyttää kun kokoajan tulee uusia konsoleita! :D Mulle PS3 on vielä ihan tarpeeksi uus, niin tuskin tulee heti mitään nelosta hankittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo minäki vasta syksyllä hankin tuon oman ps3:n ja maanantaina wiin joten ei ole kiire uudelle laitteelle. lähinnä sen vuoksi piti infota lyhyesti asiasta kun kirjoitan kerta peliblogia :D jos tämä yhtää lohduttaa ni minulla ainaki blogin pääpaino säilyy vielä pitkään noissa vanhemmissa laitteissa :)

      Poista