torstai 7. helmikuuta 2013

Pelattu: Giana Sisters - Twisted Dreams #3

Gianan seikkailut unimaailmassa jatkuva taas, tällä kertaa vuorossa on ensimmäisen maailman kaksi viimeisintä kenttää. Ensimmäinen kenttä on sokkelomainen hissitasojen, ritarien ja luurankojen kansoittama linna, toinen puolestaan melko suoraviivainen joskin hektisiä tilanteita sisältävä ametistiluola. Luolan päätteeksi kohdataan vielä pelin ensimmäinen pomovastus, joka on tällä kertaa jättikokoinen mato.

Kentät eivät ole vielä kovinkaan vaikeita ainakaan myöhempiin verrattuna mutta hötkyilyn vuoksi tuli kuoltua jo parikin kertaa. Normaaleja vihollisia pahempi vaara onkin kenttiä täynnä olevat terävät piikit joihin tulee itse hypittyä esimerkiksi väistäessä juuri niitä helppoja vihollisia tai edetessä vain turhan varomattomasti. Vihollisetkin liikkuvat ennalta määrättyjä reittejä pitkin joten kuolemista voi syyttää vain itseään mikä onkin tämän pelin hienous kun vaikeista tilanteista huolimatta se on reilu.

Nämä kentät menivät vielä suhteellisen kivuttomasti ja onnistuin samalla jopa aukaisemaan vahingossa pelin hardcore -pelitilankin. Helppous ja tämä peli ei kuitenkaan kuulu samaan lauseeseen joten tulevissa kentissä meno ei ole aivan samanlaista läpijuoksemista kuin tähän mennessä on ollut. Tässä olisi kuitenkin vielä tämänkertainen video, ensi viikon tiistaina sitten taas jatketaan seuraavalla osuudella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti